Gik 12.12.2021 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 To ty nie zrozumiałeś że mam ciebie i twoja wolność w d.. Jestem zaszczepiony, przechorowany i koło lutego się zaszczepie trzecią dawka bo to bardziej optymalny termin niż teraz. Może nie zrozumiałeś Twoje szczepienie i tobie podobnym to mój zysk bez mojego ryzyka. Jeśli tego nie rozumiesz to odpowiedz mi co strace na wyszczekiwaniu reszty? I dlaczego miałbym dbać o ich wolność jeśli uważam że jest ona w konflikcie z moja osobą? ODPOWIEDZ A ja Tobie odpowiem. Resztę traktujesz jak chcesz, Twoja wola. Mi do tego nic ale... pomyśl... Jeśli reszta to większość i są idiotami (wg. Ciebie). I większość np, zgodzi się na coś np. kontrolę, paszporty covidowe ogólnie komplikację swodobnego życia. To chyba nie zdziwisz się jeśli zmuszą wszystkich do takiego życia. W tym Ciebie i okaże się, że takie kuliboby siedzące w domach bez konstruktywnej roboty z dobedą w oczach władzy bedą nie pożyteczne. To Twój styl życia stanie się nie opłacalny dla Ciebie. Zabierając innym swobody sam sobie podcinasz skrzydła. Bo chyba masz te 2 punkty IQ żeby zdać sobie sprawę, że wszyscy nie mogą prowadzić takiego stylu życia jak Ty. Bo okaże się, że w biedrze się nie zmieścicie w tej nocy. Czaisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 12.12.2021 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Doskonały pomysł. Kiedyś jedne z przodowników poweidiał że pakowałbym ludzi do obozów.. a ja odpowiedziałam lepiej pilnować obozu czy w nim siedzieć? I to jest właśnie myślenie prostaka Ja bym powiedział że obóz jest niepotrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 12.12.2021 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Bredzisz kolego. Faszyzm to jest korporacjonizm i mu bliżej do liberałów niż do prawicy. umiarkowany korporacjonizm jak najbardziej. Zresztą nieważne lewica prawica.. Ważne gdzie mój interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 12.12.2021 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Z idiotami rozmawia się na ich poziomie ,nie posiadam argumentów coby z tobą gadać debilu!!! Czyja w którymkolwiek poście nawałem Ciebie bezpośrednio debilem? Wiec widzisz różnicę poziomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 12.12.2021 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Nasza złota pani Elfir zaspała czy co ? czekam na bana! Ja nie kabluje jak co niektórzy z upodobanie kablują . Cóż foljowe płatki śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 12.12.2021 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 I to jest właśnie myślenie prostaka Ja bym powiedział że obóz jest niepotrzebny... Nie to jest postawa tego co łatwiej przejdzie przez życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 12.12.2021 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Nie odpowiedziąłes w żaden sposób konstruktywny . Dlaczego wrazie W miąłbym stanąć z wami i powiedzieć tak macie wona wole odnośnie szczepień Bo tak mówi Konstytucja RP, ale skąd to tobie wiedzieć jak masz przyćmiony umysł od nopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 12.12.2021 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Nasza złota pani Elfir zaspała czy co ? czekam na bana! Elfir nie tyle banuje co inni tu rządzący nieudolnie tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 12.12.2021 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Nie to jest postawa tego co łatwiej przejdzie przez życie Czyli prosta lewacka Hitlerowska pewnie się z nim utożsamiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 12.12.2021 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 A ja Tobie odpowiem. Resztę traktujesz jak chcesz, Twoja wola. Mi do tego nic ale... pomyśl... Jeśli reszta to większość i są idiotami (wg. Ciebie). I większość np, zgodzi się na coś np. kontrolę, paszporty covidowe ogólnie komplikację swodobnego życia. To chyba nie zdziwisz się jeśli zmuszą wszystkich do takiego życia. W tym Ciebie i okaże się, że takie kuliboby siedzące w domach bez konstruktywnej roboty z dobedą w oczach władzy bedą nie pożyteczne. To Twój styl życia stanie się nie opłacalny dla Ciebie. Zabierając innym swobody sam sobie podcinasz skrzydła. Bo chyba masz te 2 punkty IQ żeby zdać sobie sprawę, że wszyscy nie mogą prowadzić takiego stylu życia jak Ty. Bo okaże się, że w biedrze się nie zmieścicie w tej nocy. Czaisz? Przynajmniej któryś próbuje Pytanie raczej było nakierowane na szczepienia. Ale tylko z tego co powiedziąłeś to niewiel się kleji bo jeśli zabiora 90% usług to co ja z nich nie kożystam. Jeśłi będzie potrzebny paszport cov to go mam. Jakość mojego zycia nie spadnie reszty być może. Ale zmierzałem d oszczepień czy moge cokolwiek stracić szczepiąc całą resztę? To ja będę miął NOPa? Ja tyko mogę zyskać. A jeśli mowa o ograniczeniu wolności o też pozytywnie będzie dla mnie wzrośnie presja deflacyjna będzie można się tanio obkupić w papiery bo zawsze po najciemniejszej nocy przychodzi dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 12.12.2021 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Elfir nie tyle banuje co inni tu rządzący nieudolnie tym forum. Dlaczego 2 młodych studentów którzy zmarli po szczepionce jest mniej ważnych niż 10 starych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 12.12.2021 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Bo tak mówi Konstytucja RP, ale skąd to tobie wiedzieć jak masz przyćmiony umysł od nopa. Wiesz ile warta jest dla mnie konstytucja jeśli daje za dużo wolności nieodpowiednim osobom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 12.12.2021 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Wiesz ile warta jest dla mnie konstytucja jeśli daje za dużo wolności nieodpowiednim osobom? To dalej konstytucją czyli jak większość będzie Cię chciała r... W d... To trudno zgodzisz się na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 12.12.2021 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 (edytowane) jedynie mentalna bo oparcia w faktach NIE MA , A tu masz pod rozwage , reszta szurniętych kłuciem również o nopach wśród dzieciarni kłutej tym czymś https://polskawliczbach.blogspot.com/2021/12/nopy-u-dzieci-po-szczepionkach-na-c19-w.html Bo to że palnąłeś idiotyzm w swoim przypadku upoważnia cię do doprowadzenia do kalectwa, czy śmierci swego dziecka? Edytowane 12 Grudnia 2021 przez gnago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.12.2021 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Wiesz ile warta jest dla mnie konstytucja jeśli daje za dużo wolności nieodpowiednim osobom? Nie wiem, ale chciałbym się dowiedzieć! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 12.12.2021 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Faszyzm jest skrajną prawicą. Ja mam poglądy skrajnie prawicowe. Ale nad poglądami zawsze stoi mój interes i jeśli w ważniejszej sprawie sojusznikiem będzie tęczowiec to cóż... wróg mojego wroga. Są sprawy ważne i ważniejsze nigdy ideologia nie może stać nad rozsądkiem bredzisz propagandą lewacką . Jesteś lewakiem? Adolfik był socjalistą i był szefem partii socjalistycznej i wprowadził jednopartyjność . Gdzie tu masz kłujnięty nopie prawicowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 12.12.2021 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 To dalej konstytucją czyli jak większość będzie Cię chciała r... W d... To trudno zgodzisz się na to ?? Tylko mnie nikt nie rabie a was trzeba uszczelinowić na siłe bo niewiecie co czynicie Kiedyś wklejałem swoje składki zdrowotne to powinieneś zauważyć że jestem z tych co legalnie starają się płacić jak njamijsze podatki. Podpowiem Ci składka zdrowotna to cał 12zł za 2021 rok a wykorzystane z NFZ za nie chce mis się logować ale ok 700-800zł plus szczepionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 12.12.2021 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Wiesz ile warta jest dla mnie konstytucja jeśli daje za dużo wolności nieodpowiednim osobom? Ty masz faktycznie nie poklei w głowie pookładane aby negować Konstytucję. Na cale szczęście mądrzejsi od ciebie pisali Konstytucje i ja uchwalili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 12.12.2021 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Nie wiem, ale chciałbym się dowiedzieć! Adam M. Przecież jestes taki mądry to chyba się domyślasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 12.12.2021 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Ty masz faktycznie nie poklei w głowie pookładane aby negować Konstytucję. Na cale szczęście mądrzejsi od ciebie pisali Konstytucje i ja uchwalili. Neguję nadmierną wolność w pewnych określonych stacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts