Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

To ty nie zrozumiałeś że mam ciebie i twoja wolność w d..

Jestem zaszczepiony, przechorowany i koło lutego się zaszczepie trzecią dawka bo to bardziej optymalny termin niż teraz.

Może nie zrozumiałeś Twoje szczepienie i tobie podobnym to mój zysk bez mojego ryzyka.

Jeśli tego nie rozumiesz to odpowiedz mi co strace na wyszczekiwaniu reszty? I dlaczego miałbym dbać o ich wolność jeśli uważam że jest ona w konflikcie z moja osobą? ODPOWIEDZ

A ja Tobie odpowiem.

Resztę traktujesz jak chcesz, Twoja wola. Mi do tego nic :) ale... pomyśl...

Jeśli reszta to większość i są idiotami (wg. Ciebie). I większość np, zgodzi się na coś np. kontrolę, paszporty covidowe ogólnie komplikację swodobnego życia.

To chyba nie zdziwisz się jeśli zmuszą wszystkich do takiego życia. W tym Ciebie i okaże się, że takie kuliboby siedzące w domach bez konstruktywnej roboty

z dobedą w oczach władzy bedą nie pożyteczne. To Twój styl życia stanie się nie opłacalny dla Ciebie.

Zabierając innym swobody sam sobie podcinasz skrzydła. Bo chyba masz te 2 punkty IQ żeby zdać sobie sprawę, że wszyscy nie mogą prowadzić takiego stylu życia jak Ty. Bo okaże się, że w biedrze się nie zmieścicie w tej nocy. Czaisz?

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja Tobie odpowiem.

Resztę traktujesz jak chcesz, Twoja wola. Mi do tego nic :) ale... pomyśl...

Jeśli reszta to większość i są idiotami (wg. Ciebie). I większość np, zgodzi się na coś np. kontrolę, paszporty covidowe ogólnie komplikację swodobnego życia.

To chyba nie zdziwisz się jeśli zmuszą wszystkich do takiego życia. W tym Ciebie i okaże się, że takie kuliboby siedzące w domach bez konstruktywnej roboty

z dobedą w oczach władzy bedą nie pożyteczne. To Twój styl życia stanie się nie opłacalny dla Ciebie.

Zabierając innym swobody sam sobie podcinasz skrzydła. Bo chyba masz te 2 punkty IQ żeby zdać sobie sprawę, że wszyscy nie mogą prowadzić takiego stylu życia jak Ty. Bo okaże się, że w biedrze się nie zmieścicie w tej nocy. Czaisz?

Przynajmniej któryś próbuje :)

Pytanie raczej było nakierowane na szczepienia. Ale tylko z tego co powiedziąłeś to niewiel się kleji bo jeśli zabiora 90% usług to co ja z nich nie kożystam. Jeśłi będzie potrzebny paszport cov to go mam. Jakość mojego zycia nie spadnie reszty być może. Ale zmierzałem d oszczepień czy moge cokolwiek stracić szczepiąc całą resztę? To ja będę miął NOPa? Ja tyko mogę zyskać.

A jeśli mowa o ograniczeniu wolności o też pozytywnie będzie dla mnie wzrośnie presja deflacyjna będzie można się tanio obkupić w papiery bo zawsze po najciemniejszej nocy przychodzi dzień

jedynie mentalna bo oparcia w faktach NIE MA , A tu masz pod rozwage , reszta szurniętych kłuciem również o nopach wśród dzieciarni kłutej tym czymś

https://polskawliczbach.blogspot.com/2021/12/nopy-u-dzieci-po-szczepionkach-na-c19-w.html

Bo to że palnąłeś idiotyzm w swoim przypadku upoważnia cię do doprowadzenia do kalectwa, czy śmierci swego dziecka?

Edytowane przez gnago

Faszyzm jest skrajną prawicą.

Ja mam poglądy skrajnie prawicowe.

Ale nad poglądami zawsze stoi mój interes i jeśli w ważniejszej sprawie sojusznikiem będzie tęczowiec to cóż... wróg mojego wroga. Są sprawy ważne i ważniejsze nigdy ideologia nie może stać nad rozsądkiem

bredzisz propagandą lewacką . Jesteś lewakiem?

Adolfik był socjalistą i był szefem partii socjalistycznej i wprowadził jednopartyjność . Gdzie tu masz kłujnięty nopie prawicowość

To dalej konstytucją czyli jak większość będzie Cię chciała r... W d... To trudno zgodzisz się na to ??

Tylko mnie nikt nie rabie a was trzeba uszczelinowić na siłe bo niewiecie co czynicie :)

Kiedyś wklejałem swoje składki zdrowotne to powinieneś zauważyć że jestem z tych co legalnie starają się płacić jak njamijsze podatki. Podpowiem Ci składka zdrowotna to cał 12zł za 2021 rok a wykorzystane z NFZ za nie chce mis się logować ale ok 700-800zł plus szczepionki