Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Chłopie postawa kretyna negacjonisty utwierdzi się ci na dobre przy ciągłym udawaniu!! :p Tylko to dostrzegł nasz forumowy wtórny analfabeta: " zaszcze3.14ona matka "

Że ty negujesz istnienie covida i istnienie szczepionek na covida?

PS Nie potrafisz poprawnie cytować?

Edytowane przez d7d

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Imperim wielkie słowo ale sądzisz że siedziąłbymna dupie będąc leniwym czy kradnąc za dzieciaka papier toaletowy? ale kropla draży skałe . Trzydzieści lat temu nie kupiona rolka papieru to teraz może być 10-20-100zł więcej w aktywach i ta zajumana rolka papieru co roku teraz kupi ci kilka rolek. Pewnie nie zrozumiesz ale wiem że do takich ludzi ciężko dotrzeć,

https://pl.wikipedia.org/wiki/Osobowo%C5%9B%C4%87_dyssocjalna

Kliniczny przypadek.

Weźcie to pod uwagę.

W sytuacji krytycznej takich odstrzeliwuje się w pierwszej kolejnosci.

Adam M.

A wracając do covida jak to jest możliwe że żona zarażona razem śpimy w jednym łóżku a ja nie , ona ma kwarantannę do dziś wieczora a ja do 25-tego ,coś tu nie halo , mało tego lekarka nazwała mnie jakimś rusem :yes:

Właśnie halo bo mogłeś dopiero dzisiaj się zakazić od niej

Atu taj dobre wieści opaski dają a w przyszłości może zapakują na ciężarówki i będzie spokój

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Zakupy-w-Niemczech-tylko-dla-zaszczepionych-Klienci-dostana-opaski-na-rece-8241916.html

Julebor czyli tradycyjna firmowa kolacja w Oslo Prawie wszyscy zakażeni ze111 osób które tam były 98 procent zakazonych to ludzie w pełni zaszczepieni Można to sprawdzić na wszystkich portalach w Norwegii Można nie kłamać niedzielski i reszta bandy -można

Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/autor/magdalena-raducha/news-covidowe-fake-newsy-apel-o-dodatkowe-dzialania-przegrywamy-w,nId,5713742#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Sława ? Nigdy mi natym nie zależało ja pokazuję droge

Jaką drogę? chyba drogę do więzienia bo te czyny których się dopuszczasz notorycznie są karalne.

Faktycznie trzeba nie mieć po kolei w głowie aby tym się chwalić i mało tego jeszcze żyć w utwierdzeniu że kradnąc i oszukując ludzi jest to moralne i uważać że robi się dobrze.

Ale cóż jak widać po kilku wpisach innych userów masz tu swoich zwolenników co stosują te "metody finansowe" i prowadzą działalność taka samą jaką prowadzisz od lat.

Jaką drogę? chyba drogę do więzienia bo te czyny których się dopuszczasz notorycznie są karalne.

Faktycznie trzeba nie mieć po kolei w głowie aby tym się chwalić i mało tego jeszcze żyć w utwierdzeniu że kradnąc i oszukując ludzi jest to moralne i uważać że robi się dobrze.

Ale cóż jak widać po kilku wpisach innych userów masz tu swoich zwolenników co stosują te "metody finansowe" i prowadzą działalność taka samą jaką prowadzisz od lat.

https://adwokatkkm.pl/kiedy-kradziez-jest-przestepstwem-a-kiedy-wykroczeniem/

Krótko trwałego L4 nikt Ci nie udowodni chyba że cię za rękę chwycą że jesteś na L4 i walisz na budowie

Ja pokazuję drogę grosz do grosza ... i samo potem idzie

Pracuj , oszczedzaj, inwestuj chyba żeś debil to tipsy, restauracje i wakcaje w Grecji a potem bida

Edytowane przez kulibob

Faktycznie nie ma z kim dyskutować.

No niema bo Cię właśnie zgniotłem. Pokazałem drogę jak powoli się bogacić i nie zrozumiałeś najprostsza powolna droga.

A w drugim temacie pokazałem że w zasadzie nie jest to karane ponieważ nie do udowodnienia lub znikoma szkodliwość. Poza tym rąbanie Chinola to patriotyzm a pracodawca to złodziej więc niema się co cackać.

Edit: dodaj jedno przynajmniej słowami nie morduję ludzi

Edytowane przez kulibob

Czym mnie zgniotłeś? tym że dorobiłeś się na oszustwie i kradzieży? Brzydzę sie takimi ludźmi.

Mam tyle że mi i mojej rodzinie spokojnie wystarcza, a na wczasy jadąc nie muszę zabierać ze sobą gofrownicy.

A w drugim temacie pokazałem że w zasadzie nie jest to karane ponieważ nie do udowodnienia lub znikoma szkodliwość. Poza tym rąbanie Chinola to patriotyzm a pracodawca to złodziej więc niema się co cackać.

Udaj się do psychiatry bo wypisując takie brednie a jeszcze w nie wierząc to już nadaje się naprawdę do leczenia.

Jak kradzież i oszustwo nie jest karalne (mowa o moralnym aspekcie a nie czy jest to wykroczenie czy przestępstwo) wg ciebie to w zasadzie powiem tak, naprawdę ta szczepionka ci zaszkodziła na logiczne myślenie, mało tego jeszcze pisać że okradanie chinola jest patriotyzmem to za takie herezje powinieneś dostać bana.

Czym mnie zgniotłeś? tym że dorobiłeś się na oszustwie i kradzieży? Brzydzę sie takimi ludźmi.

Mam tyle że mi i mojej rodzinie spokojnie wystarcza, a na wczasy jadąc nie muszę zabierać ze sobą gofrownicy.

Udaj się do psychiatry bo wypisując takie brednie a jeszcze w nie wierząc to już nadaje się naprawdę do leczenia.

Jak kradzież i oszustwo nie jest karalne (mowa o moralnym aspekcie a nie czy jest to wykroczenie czy przestępstwo) wg ciebie to w zasadzie powiem tak, naprawdę ta szczepionka ci zaszkodziła na logiczne myślenie, mało tego jeszcze pisać że okradanie chinola jest patriotyzmem to za takie herezje powinieneś dostać bana.

Ty naprawde sądzisz że dorobiłem się na kradzieży papieru, wody w butelce i cyny? Czy praca i szukania okazji.

Już pisąłem jakim problemem są Chiny i każdy $ mnij u nich tym lepiej.

Skoro jesteś takim wzorem cnót moralnych to dlaczego się nie szczepisz j? Najgorsze są ukryte świnie ja gram w otwarte karty

To czy się zaszczepiłem czy nie porównujesz do moralności? ok można to w jakiś sposób podciągnąć ale oszustwo i kradzież że to jest moralne i patriotyczne!!!!!!!!!!!!!!!! I przypomnę bo widzę że do innych bredni masz pamięć dobra a do ważnych spraw kruuuuuuuuuciutką - otóż pisałem i kilka razy to powtarzałem, nie jestem przeciw szczepionce, nie mówię że się nie zaszczepię ale na pewno nie teraz w dobie eksperymentu.

Ja zostałem tak wychowany aby drugiemu nie robić krzywdy i tak wychowałem i wychowuje swoje dzieci. Nie mają prawa wyciągać ręki nie po swoje.

Skoro Chiny kłują cie w oko to po jakiego u chinoli kupujesz? Przecież nikt do tego cię nie zmusza.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Osobowo%C5%9B%C4%87_dyssocjalna

Kliniczny przypadek.

Weźcie to pod uwagę.

W sytuacji krytycznej takich odstrzeliwuje się w pierwszej kolejnosci.

Adam M.

Czy ta twoja wieczna chęć do odstrzelenia kogoś to nie jest właśnie

https://pl.wikipedia.org/wiki/Osobowo%C5%9B%C4%87_dyssocjalna ??

Twój link nie ma niczego wspólnego z wpisem @kulibob .

Coś na siłę chcesz przekazać ale to nie ten temat i nie to Forum.

...

W tym temacie widziałem tylko jednego (post zniknął) ... "normalnego, zdrowo myślącego" :D