creative_21 12.01.2022 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 12.01.2022 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Posłuchajcie może do Was coś dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 12.01.2022 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Dlaczego tego nie puszcza w TVP Polsat TVN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 12.01.2022 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Hm a dlaczego posłowie i senatorowie nie chcą się zaszczepić niech dają przykład ... A może wiedzą coś więcej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 12.01.2022 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 12.01.2022 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 3 minuty i zaorane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 12.01.2022 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Gdzie zabierają ta wolność bo ja tego nie widzę ani nie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 12.01.2022 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Gdzie zabierają ta wolność bo ja tego nie widzę ani nie czuje Szczęść Boże wyjaśniło sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 12.01.2022 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Gdzie zabierają ta wolność bo ja tego nie widzę ani nie czuje Ty to nawet jakbyś siedział w komórce to byś nie poczuł ważne że masz komputer internet xDjak to każdy troll internetowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 12.01.2022 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Szczęść Boże wyjaśniło sprawę Z całego materiału wpadło ci tylko szczęść boże ? XD Eh jednak osiągnęli co chcieli takim prostym społeczeństwem lepiej się steruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 12.01.2022 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Ty to nawet jakbyś siedział w komórce to byś nie poczuł ważne że masz komputer internet xDjak to każdy troll internetowy Ważne że mam przelew od firm z niewolnikami, że mam dopłaty i RHD.Gdzie tą wolność zabierają? Jest lepiej jak było tylko inflacja duża ale to główny problem dla niewolnika. Ja problemu nie widzę tylko z foljarzami niech zrobią porządek bo przeszkadzają a nikomu nie są potrzebni Edytowane 12 Stycznia 2022 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 12.01.2022 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Z całego materiału wpadło ci tylko szczęść boże ? XD Eh jednak osiągnęli co chcieli takim prostym społeczeństwem lepiej się steruje Obejrząłm cały materiał ale Szczęść Boże zdyskredytowało tego człowieka jako wyznawcy bożka Brałna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.01.2022 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Z serii "ciekawe"Dr Zbigniew Hałat ostrzega – Traktują nas jak zwierzęta laboratoryjnehttps://pl1.tv/title/dr-zbigniew-halat-ostrzega-traktuja-nas-jak-zwierzeta-laboratoryjne/ Ekspert Konfederacji od szczepień, dr Zbigniew Hałat, określa się mianem virginologa. Ma kilkanaście stron na których zamieszcza zdjęcia i nagrania kobiet z komentarzami i uwagami o ich dziewictwie. Wątek - ostrzegam przed zawartościąhttps://twitter.com/gromotapl/status/1480957417684930562 Pewnie ktoś się włamał na konto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 12.01.2022 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Dlaczego tego nie puszcza w TVP Polsat TVN Segregacja jest dobra ponieważ piętnuje ludzi o niskim IQ A osiołek nie widzi liczby zgonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 12.01.2022 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Kiedy oceniasz kogoś innego, nie definiujesz jego osoby, definiujesz siebie. Percepcja nie jest rzeczywistością. To, co wydaje się być wadą u innych, może być odbiciem naszych własnych emocjonalnych udręk. Nie mam problemu z nastawieniem - Ty masz problem z percepcją. Pamiętaj, że to jak ludzie traktują nas, jest ich karmą. Sposób, w jaki reagujemy, naszą własną. ~ Trulshik Rinpocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 12.01.2022 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Segregacja jest dobra ponieważ piętnuje ludzi o niskim IQ A osiołek nie widzi liczby zgonów? Jaka liczba zgonów jest faktyczna ? Bo obecnie nie ma opieki zdrowotnej i ludzie umierają jeden za drugim ! Ostatnio podawano że na covid zmarło 22 osoby z czego 18 miało choroby współistniejące xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 12.01.2022 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Segregacja jest dobra ponieważ piętnuje ludzi o niskim IQ A osiołek nie widzi liczby zgonów? Segregacja pozwoli Państwu oddzielic wolnych ludzi od ślepców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 12.01.2022 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Myślę że chyba masz za niskie IQ dla mnie, nie ma sensu z taką osobą rozmawiać która widzi tylko swoje racje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 12.01.2022 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Gdzie zabierają ta wolność bo ja tego nie widzę ani nie czuje To widocznie jesteś czujny jak świnia przy korycie , wolność od dwóch lat zabierana jest nam garściami ale nie że to jakiś PIS to dzieje się w całej Europie i tak zwanym świecie łacińskiej kultury . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 12.01.2022 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Kiedy oceniasz kogoś innego, nie definiujesz jego osoby, definiujesz siebie. Percepcja nie jest rzeczywistością. To, co wydaje się być wadą u innych, może być odbiciem naszych własnych emocjonalnych udręk. Nie mam problemu z nastawieniem - Ty masz problem z percepcją. Pamiętaj, że to jak ludzie traktują nas, jest ich karmą. Sposób, w jaki reagujemy, naszą własną. ~ Trulshik Rinpocze karma:) zabawne Oceniam co widzę i tyle . Tak naprawde w życiu sa cele i problemy . Problemem są w tym przypadku ci nieszczepieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts