Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kaizen coś dla Ciebie , jeśli masz 3 kwadranse. :lol2:

Szkoda czasu. p. Milewski nie ma tytułu doktora (przynajmniej rządowy rejestr nic o tym nie wie) a poglądami zadziwia od dawna. W różnych aspektach. Z logiką i nauką się mija z reguły.

Kaizen coś dla Ciebie , jeśli masz 3 kwadranse. :lol2:

Komentarze pod tym filmikiem mówią o poziomie wiedzy i kulturze komentujących.

Skoncentruj się na tym co mówi prof. Gut. No chyba, że jego też podważasz ?

A powiedział coś nowego ze swojego (czyli wirusologa) punktu widzenia?

Zaraz , na podstawie czego twierdzisz że nagadałem bzdur ?

Swoje urojenia o gryzieniu sumienia podałeś jako fakt. Bez żadnych dowodów. I teraz wstydzisz się nawet wskazać moment, w którym to urojenie zobaczyłeś na filmie.

Ten wpis określasz jako fakt ?

Dla mnie to urojenie. Nawet nie wiesz, w którym momencie Ci się to ubzdurało. I nie wiesz, kiedy coś nowego powiedział. Bo nic nowego nie powiedział a podajesz ten film jako jakieś objawienie szurów.

Czyli oglądałeś ? :lol2:

Przeglądałem wyrywkowo. To, co widziałem to oczywiste oczywistości wielokrotnie wałkowane (również w tym wątku).

Czyli oglądałeś ? :lol2:

Nie ogladałem i nie słuchałem.

Czy zostało wyjaśnione kto stworzył covida (jeżeli istniał) i czy powstały skuteczne szczepionki lub placebo ?

Czy amantadyna leczyła covida (jeśli covid istniał) ?

Nie ogladałem i nie słuchałem.

Czy zostało wyjaśnione kto stworzył covida (jeżeli istniał) i czy powstały skuteczne szczepionki lub placebo ?

Czy amantadyna leczyła covida (jeśli covid istniał) ?

Szczepionki nie zrobiono niestety dalej a wirus ponad wszelką wątpliwość został stworzony przez człowieka ,było sporo w branżowych pisamach o tym ale kogo to interesuje ? polityków ? lekarzy ?? naganiaczy ? tzw ekspertów ? dajże spokój z dalszymi pytaniami bo odwrócimy role i ciebie przepytamy ciekawe na kogo byś wyszedł więc .

• 4 weeks później...

Walka z plotkami czy aby na pewno ??? foliaże i płaskoziemcy górą jak widać , bardzo wykształceni to ak się okazuje największe pały małointeligente łapią co im każą .

• 2 weeks później...
Spokojnie kolego, dziś w radiu mówili, że Kowid Dziewiętnasty wraca lecz nie jest już tak groźny. Pewnie niewykorzystane szczepionki, a i uwagę wyborców trzeba odwrócić.