woan 09.02.2022 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 Co ma wojsko do covida? W obecnej sytuacji podniesienie gotowości bojowej było by logiczne zwłaszcza w brygadach i dywizjach zmechanizowanych, jednostkach specjalnych i w obronie plot Obyś z gumowym kałachem nie biegał w błocie uciekając przed wrogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 09.02.2022 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 Masz dane że to "niewiadomo co" działa i ma znikome ryzyko wywołania czegoś szkodliwego No widzę że działa masz nopa wyparcia rzeczywistości, resetu pamięci i kilka pomniejszych . O to ci chodziło jak ramię podsuwałeś? Jesteś w necie to zweryfikuj kiedy w oficjalnych mediach podano o "napaści " na Ottawę hord kłutych w 80% kierowców z ich ciężarówkami. Tu rozkmiń ile to tych kierowców faktycznie kosztuje, ile taka bryka pali etc. I kiedy faktycznie te hordy ruszyły wszystko w necie do znalezienia. I nie żadnych linków rozum masz sam znajdź jeśli nopy ci pozwolą kombinuj, walcz z niewolniczym opętaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 09.02.2022 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 Obyś z gumowym kałachem nie biegał w błocie uciekając przed wrogiem Dlaczego miałbym to robic? Podniesienie gotowości jest uzasadnione z powodu koncentracji wojsk na Białorusi.Jak nie będziemy gotowi to dopiero mżemy się obudzić z ręką w nocniku. Najlepszy co może się wydarzyć to atak ruskich na Ukrainę i niech tam ugrzęzną wkoncu koszt przerosną i sie wycofają. Równocześnie upadłoby NS2. Gorsze Ukraina satelita ruskich. Lub NATO pójdzie ruskim na rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 09.02.2022 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 woan Czego oczekujesz od ludzi z mentalnością mięsa armatniego? Befehl to befehl do bezrozumnego wykonania........... padł rozkaz ramię podane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 09.02.2022 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 No widzę że działa masz nopa wyparcia rzeczywistości, resetu pamięci i kilka pomniejszych . O to ci chodziło jak ramię podsuwałeś? Jesteś w necie to zweryfikuj kiedy w oficjalnych mediach podano o "napaści " na Ottawę hord kłutych w 80% kierowców z ich ciężarówkami. Tu rozkmiń ile to tych kierowców faktycznie kosztuje, ile taka bryka pali etc. I kiedy faktycznie te hordy ruszyły wszystko w necie do znalezienia. I nie żadnych linków rozum masz sam znajdź jeśli nopy ci pozwolą kombinuj, walcz z niewolniczym opętaniem Nie interesuje mni Kanada nie wiem oco im tam chodzi. Również nie za bardzo rozumiem ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 09.02.2022 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 To widać, słychać i czuć Nadstaw ramię pod booostera , jeśli to czyni cię szczęśliwym A co się dzieje w Kanadzie ? Uwierzyli dali się zakłuć i po rozejrzeniu się po świecie szerokim zrozumieli że ich się w ch....a robi to i postanowili pokojowo działać , jeszcze. Umknęło ci że oficjalnie kierowcom nie można pomagać pod odpowiedzialnością karną? No jeszcze za podanie chleba czy butli nie strzelają . Jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 09.02.2022 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 Dlaczego miałbym to robic? Podniesienie gotowości jest uzasadnione z powodu koncentracji wojsk na Białorusi.Jak nie będziemy gotowi to dopiero mżemy się obudzić z ręką w nocniku. Najlepszy co może się wydarzyć to atak ruskich na Ukrainę i niech tam ugrzęzną wkoncu koszt przerosną i sie wycofają. Równocześnie upadłoby NS2. Gorsze Ukraina satelita ruskich. Lub NATO pójdzie ruskim na rękę To tak nie wygląda niestety. To rozleje się po europie (oby nie). Rząd zrobi co chce a My jako zwykli ludzie zapłacimy za to. Ostatnie dwa lata pokazało mi do czego jest nam potrzebna władza wybrana przez kogoś lub sami się wybrali. W sumie z historii byłem noga ,ale historia zatacza koło.Oby nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 09.02.2022 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 woan Czego oczekujesz od ludzi z mentalnością mięsa armatniego? Befehl to befehl do bezrozumnego wykonania........... padł rozkaz ramię podane Słuchaj każdy ma jakieś przekonania i nie krytykuję tego co zrobił. Równie dobrze krytykują tych co nie nadstawili niczego. Grunt to czuć się dobrze ze swoim wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 09.02.2022 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 To tak nie wygląda niestety. To rozleje się po europie (oby nie). Rząd zrobi co chce a My jako zwykli ludzie zapłacimy za to. Ostatnie dwa lata pokazało mi do czego jest nam potrzebna władza wybrana przez kogoś lub sami się wybrali. W sumie z historii byłem noga ,ale historia zatacza koło.Oby nie A ja tu widze potencjał zysku dla kraju. Jednak polityków mamy durnych a niewile tutaj zależy od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 09.02.2022 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 A ja tu widze potencjał zysku dla kraju. Jednak polityków mamy durnych a niewile tutaj zależy od nas Jaki zysk dla kraju widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 09.02.2022 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 Jaki zysk dla kraju widzisz? Kleska Rosji na Ukrainie marne szanse ale.. Ta inwazja wzmocnik Europejskie NATO a musmy wzmacniac się tutaj bo USA odejdzie na pacyfki. Osobiście to tanie zakupy będą na i tak taniej polskiej giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 09.02.2022 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 Ostani news dzieciak ze szkoły 8klasa zapalenie mięśnia sercowego po covidzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 09.02.2022 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 Dlaczego miałbym to robic? Podniesienie gotowości jest uzasadnione z powodu koncentracji wojsk na Białorusi.Jak nie będziemy gotowi to dopiero mżemy się obudzić z ręką w nocniku. Najlepszy co może się wydarzyć to atak ruskich na Ukrainę i niech tam ugrzęzną wkoncu koszt przerosną i sie wycofają. Równocześnie upadłoby NS2. Gorsze Ukraina satelita ruskich. Lub NATO pójdzie ruskim na rękę Nie interesuje mni Kanada nie wiem oco im tam chodzi... A ja tu widze potencjał zysku dla kraju. Jednak polityków mamy durnych a niewile tutaj zależy od nas Z taka znajomością uwarunkowań etnicznych i historycznych sugeruje przeprowadzkę za Łabę tam znajdziesz zrozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 10.02.2022 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 (edytowane) dobra bedzie prościej , za rączkę .......kiedy nasze media przyznały że mamy pierwociny rebeli w Kanadzie? Po dwóch tygodniach w wiadomościach co nieco rzekli. A tak cisza. Jeśli w tak błahej sprawie mijali się z prawdą, kłamali to w innych mówili prawdę? A tu o innej próbie sprawiedliwości ustalenia prawdy https://rudaweb.pl/index.php/2022/02/09/noblista-nie-zyje-nowa-sprawiedliwosc/ Edytowane 14 Lutego 2022 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 10.02.2022 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Ten temat powinien zostać zamknięty bo do niczego konstruktywnego nie prowadzi oprócz wzajemnego się obrażania. Też tak myślę , jeden może za ryj i pod igłę wszystkich jak jakiś komuch a zwrócisz uwagę że to durnoty to bana dostaniesz , cuż to za straszny jednoosobowy sędzia ? jakiś wybiórczy i tylko on uznaje kogo banować kogo nie . podobnośmy się urodzili wolnymi ludźmi a tu tyran może bezkarnie durnoty pisać typu za mordę i pod igłę , durnoty rzecz oczywista dla normalnego wolnego człowieka ale widać niewolni mają tendencję do nadużywania swej władzy małej bo tylko forum ale już widać tyranka małego rozdającego bany z lubością , za kilka a zresztą już mamy zniewieściałe społeczeństwo a to postępuje , w Chinach ze propagowanie treści zniewieściałych można iść do więzienia a tu to jakaś cnota chyba . wolność i wolność dla jednego to dla innego hm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 10.02.2022 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Oświeć mnie co ma tu historia i uwarunkowania etniczne. Tym bardziej Kanada. Kanadę mam w dupie i o co oni am protestują pewnie o to co wy Szury tutaj skomlicie. To tak nie działa. Niektóre informacje trzeba odszykować samemu, chyba, że ktoś chce na tobie zarobić, wtedy powie Ci wszyto o co pytasz i zrobi to w taki sposób by jak nawiewnej zyskać dzięki twoim decyzją. Idź śladem haplogrup wtedy znajdziesz odpowiedzi. I przyhamuj trochę ze słownictwem, bo nigdy nie wiesz jaki konsekwencje może przynieść obrażanie kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 10.02.2022 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Ale mamy ekspertów https://pbs.twimg.com/media/FLO1JvHXEAEufGY?format=jpg&name=900x900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 10.02.2022 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 (edytowane) Też tak myślę , jeden może za ryj i pod igłę wszystkich jak jakiś komuch a zwrócisz uwagę że to durnoty to bana dostaniesz , cuż to za straszny jednoosobowy sędzia ? jakiś wybiórczy i tylko on uznaje kogo banować kogo nie . podobnośmy się urodzili wolnymi ludźmi a tu tyran może bezkarnie durnoty pisać typu za mordę i pod igłę , durnoty rzecz oczywista dla normalnego wolnego człowieka ale widać niewolni mają tendencję do nadużywania swej władzy małej bo tylko forum ale już widać tyranka małego rozdającego bany z lubością , za kilka a zresztą już mamy zniewieściałe społeczeństwo a to postępuje , w Chinach ze propagowanie treści zniewieściałych można iść do więzienia a tu to jakaś cnota chyba . wolność i wolność dla jednego to dla innego hm ? Ja tu już między jednym a drugim banem wyczytałem, ze " A co! Mam być bity?!! SAM wolę bić jako kapo!!!" - I niech mi tu kto napisze, ze to sensu DLA MNIE nie ma!!! No... ma... Dla niego... Systemy totalitarne zawsze wysługiwały się psychopatami, którzy w trosce o własną dupę miliony by pomordowali. Ale... Jakby się komu chciało pogrzebac w sieci... Poanalizowac... Doszuka się! Moderowano Edytowane 11 Lutego 2022 przez finlandia Treść nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 10.02.2022 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Sprawdzi - to nie pośpi..Nie sprawdzi - to żegnajcie na czas jakiś!Przeciez...The Show Must Go On... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 10.02.2022 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Już nawet najtwardsze covidiańskie japiszony telewizyjne pękają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts