lolson28 17.10.2023 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Sumienie go momentami chyba gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.10.2023 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Sumienie go momentami chyba gryzie Tak w minutach i sekundach, to gdzie? Z jakiego powodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 17.10.2023 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Aaaaaa nie będę Ci przeszkadzał , skoro szkoda czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.10.2023 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Aaaaaa nie będę Ci przeszkadzał , skoro szkoda czasu . Typowa zagrywka kogoś, kto nagadał bzdur i wstydza się przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 17.10.2023 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Zaraz , na podstawie czego twierdzisz że nagadałem bzdur ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.10.2023 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Zaraz , na podstawie czego twierdzisz że nagadałem bzdur ? Swoje urojenia o gryzieniu sumienia podałeś jako fakt. Bez żadnych dowodów. I teraz wstydzisz się nawet wskazać moment, w którym to urojenie zobaczyłeś na filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 17.10.2023 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Sumienie go momentami chyba gryzie Ten wpis określasz jako fakt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.10.2023 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Ten wpis określasz jako fakt ? Dla mnie to urojenie. Nawet nie wiesz, w którym momencie Ci się to ubzdurało. I nie wiesz, kiedy coś nowego powiedział. Bo nic nowego nie powiedział a podajesz ten film jako jakieś objawienie szurów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 18.10.2023 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2023 Bo nic nowego nie powiedział . Czyli oglądałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 18.10.2023 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2023 Czyli oglądałeś ? Przeglądałem wyrywkowo. To, co widziałem to oczywiste oczywistości wielokrotnie wałkowane (również w tym wątku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.10.2023 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2023 Czyli oglądałeś ? Nie ogladałem i nie słuchałem. Czy zostało wyjaśnione kto stworzył covida (jeżeli istniał) i czy powstały skuteczne szczepionki lub placebo ? Czy amantadyna leczyła covida (jeśli covid istniał) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 19.10.2023 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2023 Nie ogladałem i nie słuchałem. Czy zostało wyjaśnione kto stworzył covida (jeżeli istniał) i czy powstały skuteczne szczepionki lub placebo ? Czy amantadyna leczyła covida (jeśli covid istniał) ? Szczepionki nie zrobiono niestety dalej a wirus ponad wszelką wątpliwość został stworzony przez człowieka ,było sporo w branżowych pisamach o tym ale kogo to interesuje ? polityków ? lekarzy ?? naganiaczy ? tzw ekspertów ? dajże spokój z dalszymi pytaniami bo odwrócimy role i ciebie przepytamy ciekawe na kogo byś wyszedł więc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 14.11.2023 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 Walka z plotkami czy aby na pewno ??? foliaże i płaskoziemcy górą jak widać , bardzo wykształceni to ak się okazuje największe pały małointeligente łapią co im każą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 24.11.2023 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Gdzie są teraz piewcy dobroci tacy jak d7d,foto,a zwłaszcza kolibob który siła za mordę i pod igłę chciał https://wydarzenia.interia.pl/raport-koronawirus-chiny/news-odszkodowania-po-szczepionce-przeciw-covid-19-beda-wyplaty,nId,7167124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 24.11.2023 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Spokojnie kolego, dziś w radiu mówili, że Kowid Dziewiętnasty wraca lecz nie jest już tak groźny. Pewnie niewykorzystane szczepionki, a i uwagę wyborców trzeba odwrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.11.2023 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 Gdzie są teraz piewcy dobroci tacy jak d7d,foto,a zwłaszcza kolibob który siła za mordę i pod igłę chciał https://wydarzenia.interia.pl/raport-koronawirus-chiny/news-odszkodowania-po-szczepionce-przeciw-covid-19-beda-wyplaty,nId,7167124 Ale przepraszam, czy ktokolwiek tutaj twierdził, że szczepionki (jakiekolwiek) nie dają ŻADNYCH działań niepożądanych ? Każda daje. A tym przypadku 223 odszkodowań. A przecież pisano tu, że odszkodowań nie będzie, bo szczepienia to kolejna faza "eksperymentu medycznego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robmega 29.11.2023 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Ja pandemię spędziłem w JP ale tam trzeba przyznać że podeszli do tematu zdroworozsądkowo. Dla mojej grupy wiekowej zasugerowali tylko 2 dawki i to jako nie wymagane. Ciekawe czy teraz jak temat wojny powoli ucichnie pandemia u nas nie wróci na całego. Już teraz mamy takie sytuacje jak zawieszony SOR w Rybniku bo covid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 29.11.2023 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Ludzie już nigdy nie wyleczą się z głupoty zwanej Kowid Dziewiętnasty, przyjęli zdroworozsądkowe dwie daweczki aby nigdy nie zapomnieć.Podobnie zespół medyczny nie zapomnie tych tłustych przelewów na konta. Każdy będzie dążył do tego aby Kowid Dzięwiętnasty powrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 29.11.2023 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Ludzie już nigdy nie wyleczą się z głupoty zwanej Kowid Dziewiętnasty, przyjęli zdroworozsądkowe dwie daweczki aby nigdy nie zapomnieć. Podobnie zespół medyczny nie zapomnie tych tłustych przelewów na konta. Każdy będzie dążył do tego aby Kowid Dzięwiętnasty powrócił. Byli tacy co za ryj i pod igłę siła chcieli nas namaścić i nie to że tamci tylko zwykły ciul taki jak my tu z forum ech szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.11.2023 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Znalazłem w sieci artykulik.Zabawny, ale...W nim stwierdzono, że ten, kto ma patent na modyfikacje genetyczne organizmu - jest jego właścicielem. No, właścicielem tego zmodyfikowanego organizmu.Potem było sporo wyjaśniania i udowadniania, że "szczepionka" mRNA nie miała, ale zmodyfikowała genom, więc w efekcie...Wyszczypani stali się TOWAREM I WŁASNOŚCIĄ tych co tę "szczepionkę" wypuścili.No i przecież. ci zatowarowani dobrowolnie się procedurze poddali.Bzdura albo i nie, bo w tej unii ślimak to ryba a marchew to owoc. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts