Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie ogladałem i nie słuchałem.

Czy zostało wyjaśnione kto stworzył covida (jeżeli istniał) i czy powstały skuteczne szczepionki lub placebo ?

Czy amantadyna leczyła covida (jeśli covid istniał) ?

Szczepionki nie zrobiono niestety dalej a wirus ponad wszelką wątpliwość został stworzony przez człowieka ,było sporo w branżowych pisamach o tym ale kogo to interesuje ? polityków ? lekarzy ?? naganiaczy ? tzw ekspertów ? dajże spokój z dalszymi pytaniami bo odwrócimy role i ciebie przepytamy ciekawe na kogo byś wyszedł więc .

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
Gdzie są teraz piewcy dobroci tacy jak d7d,foto,a zwłaszcza kolibob który siła za mordę i pod igłę chciał https://wydarzenia.interia.pl/raport-koronawirus-chiny/news-odszkodowania-po-szczepionce-przeciw-covid-19-beda-wyplaty,nId,7167124

Ale przepraszam, czy ktokolwiek tutaj twierdził, że szczepionki (jakiekolwiek) nie dają ŻADNYCH działań niepożądanych ?

Każda daje.

A tym przypadku 223 odszkodowań.

A przecież pisano tu, że odszkodowań nie będzie, bo szczepienia to kolejna faza "eksperymentu medycznego" :)

Ja pandemię spędziłem w JP ale tam trzeba przyznać że podeszli do tematu zdroworozsądkowo. Dla mojej grupy wiekowej zasugerowali tylko 2 dawki i to jako nie wymagane. Ciekawe czy teraz jak temat wojny powoli ucichnie pandemia u nas nie wróci na całego. Już teraz mamy takie sytuacje jak zawieszony SOR w Rybniku bo covid.

Ludzie już nigdy nie wyleczą się z głupoty zwanej Kowid Dziewiętnasty, przyjęli zdroworozsądkowe dwie daweczki aby nigdy nie zapomnieć.

Podobnie zespół medyczny nie zapomnie tych tłustych przelewów na konta. Każdy będzie dążył do tego aby Kowid Dzięwiętnasty powrócił.

Byli tacy co za ryj i pod igłę siła chcieli nas namaścić i nie to że tamci tylko zwykły ciul taki jak my tu z forum ech szkoda gadać.

Znalazłem w sieci artykulik.

Zabawny, ale...

W nim stwierdzono, że ten, kto ma patent na modyfikacje genetyczne organizmu - jest jego właścicielem. No, właścicielem tego zmodyfikowanego organizmu.

Potem było sporo wyjaśniania i udowadniania, że "szczepionka" mRNA nie miała, ale zmodyfikowała genom, więc w efekcie...

Wyszczypani stali się TOWAREM I WŁASNOŚCIĄ tych co tę "szczepionkę" wypuścili.

No i przecież. ci zatowarowani dobrowolnie się procedurze poddali.

Bzdura albo i nie, bo w tej unii ślimak to ryba a marchew to owoc.

Adam M.