przemek568 15.03.2020 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 Witam Posiadam piec Immergas victrix exa 24 x 1 erp ng i mam do sterowania bezprzewodowego tyboxa 137 , ale z racji tego że mam dom piętrowy chciałbym połączyć jeszcze jednego takiego tyboxa , ponieważ chciałbym mieć jednego na górze a drugiego na dole , czy istnieje taka możliwość ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Denddalf 16.03.2020 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 A czy masz osobne obiegi grzewcze, czy tylko jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek568 18.03.2020 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 A czy masz osobne obiegi grzewcze, czy tylko jeden? Szczerze mówiąc to nie wiem . Mam podłogówkę i kaloryfery ,Jak mógłbym to sprawdzić czy to są osobne obiegi czy tylko jeden ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 18.03.2020 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Każde termostaty dwustanowe możesz podłączyć równolegle. Wtedy obojętnie który zgłosi żądanie grzania to kocioł się włączy. Tylko musisz pamiętać, że kocioł będzie chodził tak długo, aż obydwa termostaty się wyłączą, a to oznacza, że jeśli instalacja była budowana "po taniości" to niektóre pomieszczenia będą przegrzane (zapewne te z OP). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts