Dragon7820 17.03.2020 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Witam poszukuje osób które budowały dom , które mogą pomóc odpłatnie , które doradza co i jak . Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.03.2020 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 to zajrzyj do działu samorobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.03.2020 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 przeniosłam ci posta, bo widzę, ze masz problemy ze znalezieniem działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebcioc55 19.03.2020 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Witam poszukuje osób które budowały dom , które mogą pomóc odpłatnie , które doradza co i jak . Z góry dzięki. Odpłatnie to można wynająć firmę. Na forum ludzie za darmo dzielą się swoją wiedzą tutaj już jest zgromadzone tyle wiedzy że wystarczy tylko umiejętnie poszukać, lub po prostu zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 19.03.2020 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Odpłatnie to można wynająć firmę. Na forum ludzie za darmo dzielą się swoją wiedzą tutaj już jest zgromadzone tyle wiedzy że wystarczy tylko umiejętnie poszukać, lub po prostu zapytać. Koleś szuka nadzoru nad budową. Skoro odpłatnie do bierzesz odpowiedzialność. Aż strach doradzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebcioc55 19.03.2020 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Koleś szuka nadzoru nad budową. Skoro odpłatnie do bierzesz odpowiedzialność. Aż strach doradzać. Jeżeli tak to chętnie bym się tego podjął, tylko troche daleko. Na budowie odpowiedzalność ponosi kierownik budowy-wykonawca-inwestor albo i taki doradca jak podpisał jakąś **jową umowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dragon7820 05.07.2020 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Nie szukam osób do pilnowania budowy tyko do udzielenia kilku informacji . A opisałem że odpłatnie bo na moje posty nie dostawałem odpowiedzi. I wiem od czego jest forum . Dzięki za przeniesienie do odpowiedniego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dulin7 05.07.2020 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 O udzielenie jakich informacji Ci chodzi? Bo informacji odnosnie wykonania poszczegolnych elementow domu to masz w tematach samorobow pelno. Chcesz budowac na plycie prosze bardzo zagladasz do sebcioc55 lub do Daniellosa xhcesz na lawach prosze bardzo zagladasz do Kapelusza Karstera lub Wariata. Tak samo jest z reszta sciany silka bk porotherm wszystko jest. Stropy lane terrivy wiazary tez masz. O konkrety zawsze mozesz dopytac w konkretnym watku moim zdaniem taka forma jest lepsza niz zakladanie nowych tematow. Co najlepsze to wszystko masz za DARMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ACCel 06.07.2020 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 Albo patrzysz na Youtube. Są już dziesiątki kanałów o budowaniu, krok po kroku tłumaczące praktycznie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dragon7820 22.07.2020 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2020 Tak wiem że są tematy , korzystam z nich i też wyznaje zasadę że lepiej poszukać niż pytać . Co do yt oglądam i korzystam z tego ale jest wiele rzeczy których nie mogę znaleźć . Wiem że mam chory projekt z którego do końca nie mogę uzyskać odpowiedzi dlatego też tu pytam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 28.07.2020 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Jeszcze o nic nie zapytałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as-hydro 28.07.2020 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Mój ojciec zbudował w swoim życiu 4 różne domy całkowicie samodzielnie w systemie gospodarczym. Domki były robione w różnych technologiach, zarówno typowy polski dom jak i drewniane szkielety. W razie czego mogę zapewnić kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arbuzik23 13.08.2020 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2020 Bardo szanuję osoby, które same wybudowały dom. Na pewno wcześniej sprawdzili stan swojej sieci, aby nie mieć problemu z połączeniem ze swoim architektem--------------------------------------------Trifield TF2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 13.08.2020 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2020 Nie potrzeba mieć dobrej łączności z architektem ani KB. Wystarczy pochylić się nad tematami z którymi ma się problem i co nie co dokształcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dragon7820 16.08.2020 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Już pod strop szykuje . Pytałem o stropy panelowe terivy , nikt nic , cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts