Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wpływ koronawirusa COVID-19 na budownictwo

Recommended Posts

Ajk sobie to wyobrażasz ? Dzieciaki w podstawówkach się nie dostosują to motłoch . Można prędzej myśleć o szkołach średnich i uczelniach.

Dzieci ze żłobków to siewcy syfa. Nic im nie będzie ale to rozwloką .

Dzieciaki masz starsze czy młodsze?

Słodko o rodzicach:bye: Dzieciaki są takie jak rodzice. Nie uczy się darciem morydy, lecz przykładem.

Przedszkolanka do matki:

U państwa w domu nie przeklina się, to widać po dzieciakach.

Matka:

Staramy się, bardzo się pilnujemy, lecz bywa ciężko.

Szczególnie teraz, gdy dzieciaki pytają czemu ten pan/ta pani nie ma maski na buzi? (Akurat to gmina przodująca z wynikami Cov-19) .

• Odpowiedzi 946
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Starsze młodsze trudne pytanie. 10 lat. Zawsze waliłem łaciną ale maskę na pysku noszę jak idę na spacer do paczkomatu. A jak widzę gnoja bez maski najlepiej bym rozstrzelał. Oczywiscie jestem egoistą moja maska ma zawory zwrtotne i ma chronić mnie a nie otoczenie Edytowane przez kulibob

To lewackie podejscie ;) Ja juz "przeslalem" wyrazy wspolczucia.

Tu przyklad przykladu

Ja moge miec w d... Wszystko i wszystkich....inni juz nie tak bardzo....

Ale wracajc do tematu.... Juz dawno nie bylo kursu CHF, ani nic o rosnacej cenie "Berenta".

Pan dziupla juz nie ratuje forumowiczow?

Tyle że czubek z pożadną maska ma mniejsze prawdopodobieństwo bycia chorym.

Są jakieś markety dyskonty sprzedające 24h?

[quote=Värmepumpsägare;79

36255]To lewackie podejscie ;) Ja juz "przeslalem" wyrazy wspolczucia.

Tu przyklad przykladu

Ja moge miec w d... Wszystko i wszystkich....inni juz nie tak bardzo....

Ale wracajc do tematu.... Juz dawno nie bylo kursu CHF, ani nic o rosnacej cenie "Berenta".

Pan dziupla juz nie ratuje forumowiczow?

Czeka na falę B

Ani sluzby... ani zont ( ewidetnie ) nie sa na tyle sprytne aby wiedziec ze taki element jak ty moze “syfa” ( tak abys zrozumial ) roznosic kozystajac z takiej maski a nie innej.

Jak nie rozumiesz mechanizmu to ci go moge opisac bardziej obrazkowo.

Taki element jak ja ma nikłe szanse na chwycenie go iv nie chodzi o maskę. No ale dawaj obrazkowo

Spoko, raczej nie doceniasz procentu, wszechobecnego procentu głupoty nad Wisłą. Trzymi się mocno. Historycznie to raczej kojarzy się z Konstytucją 3 Maja & konfederacją targowicką. Największe autorytety szły na pasku obcych czyli po dzisiejszemu ciemna masa sterowana radiem....

Czcionka symbolizowała wielkość głupoty.

Chiny, Rosja, USA, UE i Kaczyński w jednym spisku?

Godzina 18 wprowadzają w Polsce pakiet ,,poluzowań" czy jak to tam się zwie, godzina 20 na zagranicznych kanałach to samo dla innych krajów-tylko mówcy się zmieniają. Jaki wniosek? może przypadek? hmmm możliwe przypadki się zdarzają

sorrki sorrki chodziło mi o obostrzenia dla kraju.........

Edytowane przez woan

Pytanie bezsensowne. Pytasz człowieka który pracuje w punkcje A, tam ma biurko. Spytaj kuriera, starego kierowcę z PKSu (oczywiście przenośnia) albo z MPK to ci wymieni na pęczki przykładów chorych a może i umarlaków. Spytaj kierowcę z pogotowia lub strażaka..... itd. Ja przemieszczam się generalnie w granicach powiatu, bywam okazyjnie w gminach i paru chorych potrafię zlokalizować po sąsiedztwie lub pokrewieństwie. Obok jednego umarlaka coś kiedyś robiliśmy. No i co z tego? Mam ci udowadniać że Covid to nie bajka?

Co z tego że jesteś wielki jak tur? Jak padniesz na korone to uwierzysz. Kojarzysz H.G.Wells - "Wojna światów" ? Obejrzyj film albo wróć do książki.

Dowiesz się jak pokonano najeźdźców.

Dziadek do wnuczka, który zapytał: co to jest książka?

- Książka wnusiu, to taki bardzo długi sms.

Jak padnę na cvida to moja żona ma polecenie napisać i przeprosić w moim imieniu. Jak już tak polecasz książki to ja Ci polecę Biblię