Bertha 01.05.2020 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Ajk sobie to wyobrażasz ? Dzieciaki w podstawówkach się nie dostosują to motłoch . Można prędzej myśleć o szkołach średnich i uczelniach. Dzieci ze żłobków to siewcy syfa. Nic im nie będzie ale to rozwloką . Dzieciaki masz starsze czy młodsze? Słodko o rodzicach:bye: Dzieciaki są takie jak rodzice. Nie uczy się darciem morydy, lecz przykładem. Przedszkolanka do matki: U państwa w domu nie przeklina się, to widać po dzieciakach. Matka: Staramy się, bardzo się pilnujemy, lecz bywa ciężko. Szczególnie teraz, gdy dzieciaki pytają czemu ten pan/ta pani nie ma maski na buzi? (Akurat to gmina przodująca z wynikami Cov-19) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 01.05.2020 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 (edytowane) Starsze młodsze trudne pytanie. 10 lat. Zawsze waliłem łaciną ale maskę na pysku noszę jak idę na spacer do paczkomatu. A jak widzę gnoja bez maski najlepiej bym rozstrzelał. Oczywiscie jestem egoistą moja maska ma zawory zwrtotne i ma chronić mnie a nie otoczenie Edytowane 1 Maja 2020 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 01.05.2020 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 To lewackie podejscie Ja juz "przeslalem" wyrazy wspolczucia. Tu przyklad przykladu Ja moge miec w d... Wszystko i wszystkich....inni juz nie tak bardzo.... Ale wracajc do tematu.... Juz dawno nie bylo kursu CHF, ani nic o rosnacej cenie "Berenta". Pan dziupla juz nie ratuje forumowiczow? Tyle że czubek z pożadną maska ma mniejsze prawdopodobieństwo bycia chorym. Są jakieś markety dyskonty sprzedające 24h? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.05.2020 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 ... A jak widzę gnoja bez maski najlepiej bym rozstrzelał. Oczywiscie jestem egoistą moja maska ma zawory zwrtotne i ma chronić mnie a nie otoczenie Gdybyś natomiast zobaczy kogoś w takim stroju: ... to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 01.05.2020 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Tez dzisiaj widziałem na rowerach dzieciaki bez masek. Hm. Z drugiej strony klientowi wynosiłem zakupy do bagażnika bezpośrednio a płatność przelewem. Wiec jest i tak i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.05.2020 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Tyle że czubek z pożadną maska ma mniejsze prawdopodobieństwo bycia chorym. Są jakieś markety dyskonty sprzedające 24h? Twoja lokalizacja to ble,ble,ble więc ci nie pomogę. W necie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipo 01.05.2020 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 [quote=Värmepumpsägare;79 36255]To lewackie podejscie Ja juz "przeslalem" wyrazy wspolczucia. Tu przyklad przykladu Ja moge miec w d... Wszystko i wszystkich....inni juz nie tak bardzo.... Ale wracajc do tematu.... Juz dawno nie bylo kursu CHF, ani nic o rosnacej cenie "Berenta". Pan dziupla juz nie ratuje forumowiczow? Czeka na falę B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.05.2020 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Gdybyś natomiast zobaczy kogoś w takim stroju: [ATTACH=CONFIG]443601[/ATTACH] ... to co ? Może pomyślałby, że jest bezpiecznie daleko od Ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.05.2020 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Gdybyś natomiast zobaczy kogoś w takim stroju: [ATTACH=CONFIG]443601[/ATTACH] ... to co ? To lepiej tak niż bez maski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.05.2020 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 mmm...teoretycznie tak... i jak już to na wirusa.( Gogle lub osłonę twarzy tez powinnien miec aby to prawdopodobienstwo istnialo ) Co nie zmienia faktu o podejsciu. Nie kazdy moze miec w d... innych? Tylko ty? O dlatego są służby na które płacę odrazu takiego na 5k kasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.05.2020 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Ani sluzby... ani zont ( ewidetnie ) nie sa na tyle sprytne aby wiedziec ze taki element jak ty moze “syfa” ( tak abys zrozumial ) roznosic kozystajac z takiej maski a nie innej. Jak nie rozumiesz mechanizmu to ci go moge opisac bardziej obrazkowo. Taki element jak ja ma nikłe szanse na chwycenie go iv nie chodzi o maskę. No ale dawaj obrazkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.05.2020 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 A to oto chodzi żeby szczyny niebyły skażone chyba tego nie ogarniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 02.05.2020 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Wesoło tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.05.2020 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Dokladnie takiej reakcji sie spodziewalem... Tak juz masz... kazde spoleczenstwo ma pewien % takiego elementu Moim zdaniem spoleczenstwo ma pewien % takiego elementu :bash:. Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.05.2020 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Spoko, raczej nie doceniasz procentu, wszechobecnego procentu głupoty nad Wisłą. Trzymi się mocno. Historycznie to raczej kojarzy się z Konstytucją 3 Maja & konfederacją targowicką. Największe autorytety szły na pasku obcych czyli po dzisiejszemu ciemna masa sterowana radiem....Czcionka symbolizowała wielkość głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 02.05.2020 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 (edytowane) Chiny, Rosja, USA, UE i Kaczyński w jednym spisku? Godzina 18 wprowadzają w Polsce pakiet ,,poluzowań" czy jak to tam się zwie, godzina 20 na zagranicznych kanałach to samo dla innych krajów-tylko mówcy się zmieniają. Jaki wniosek? może przypadek? hmmm możliwe przypadki się zdarzają sorrki sorrki chodziło mi o obostrzenia dla kraju......... Edytowane 2 Maja 2020 przez woan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 02.05.2020 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 I jesteś z tego dumny ? Siłom ale nie godnościom... Każdy ma wybór, chcesz to chodź i wdychaj swoje wydechy....... na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 02.05.2020 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Pytanie bezsensowne. Pytasz człowieka który pracuje w punkcje A, tam ma biurko. Spytaj kuriera, starego kierowcę z PKSu (oczywiście przenośnia) albo z MPK to ci wymieni na pęczki przykładów chorych a może i umarlaków. Spytaj kierowcę z pogotowia lub strażaka..... itd. Ja przemieszczam się generalnie w granicach powiatu, bywam okazyjnie w gminach i paru chorych potrafię zlokalizować po sąsiedztwie lub pokrewieństwie. Obok jednego umarlaka coś kiedyś robiliśmy. No i co z tego? Mam ci udowadniać że Covid to nie bajka? Co z tego że jesteś wielki jak tur? Jak padniesz na korone to uwierzysz. Kojarzysz H.G.Wells - "Wojna światów" ? Obejrzyj film albo wróć do książki. Dowiesz się jak pokonano najeźdźców. Dziadek do wnuczka, który zapytał: co to jest książka? - Książka wnusiu, to taki bardzo długi sms. Jak padnę na cvida to moja żona ma polecenie napisać i przeprosić w moim imieniu. Jak już tak polecasz książki to ja Ci polecę Biblię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.05.2020 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Każdy ma wybór, chcesz to chodź i wdychaj swoje wydechy....... na zdrowie Siedzisz w swoim domu bez maski i też wdychasz swoje wydechu. Cudze też. Trochę logiki brakuje. Też na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.05.2020 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Jak padnę na cvida to moja żona ma polecenie napisać i przeprosić w moim imieniu. Jak już tak polecasz książki to ja Ci polecę Biblię Możesz podać autora, wydanie i tłumaczenie? Co szczególnego polecasz w Biblii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts