Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wpływ koronawirusa COVID-19 na budownictwo

Recommended Posts

Widuję też takich ......Myślę że już kwalifikują się do szpitala .

Tak ubrani obsługuja ludzi w szpitalach.

Niestety ale nie myślisz.

Ja to jestem taki ,,typ niepokorny '' raczej .

Do czasu aż trafisz na "lepszego niepokornego" albo będziesz w potrzebie.

Wtedy będziesz bardzo pokorny.

COVID-19 pokazuje pokłady ludzkiej durnoty ktora wylewa się w internecie.

• Odpowiedzi 946
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dokladnie takiej reakcji sie spodziewalem...

Tak juz masz... kazde spoleczenstwo ma pewien % takiego elementu

Ale to jesto do czego poqinnicy dążyć do nie zakażenia się. Co z tego że połowa ma maseczki z gaci a druga połowa niema nic ?

Ciw gaciach chwycą syfa od tych bez gaci.

Edytowane przez kulibob

Tak ubrani obsługuja ludzi w szpitalach.

Niestety ale nie myślisz.

Do czasu aż trafisz na "lepszego niepokornego" albo będziesz w potrzebie.

Wtedy będziesz bardzo pokorny.

COVID-19 pokazuje pokłady ludzkiej durnoty ktora wylewa się w internecie.

Byłem ostatnio na wycenie u dziewczyny która mieszka na takim zad...iu że GPS miał problemy . Siedzi przerażona w domu , do zwierzaków które hoduje wychodzi w maseczce ...ma dostęp do tv i internetu ....Raz w tygodniu zajeżdża do niej listonoszka . Dziewczyna szykuje się na apokalipse i zastanawia się czy jest sens przepisać posiadłość na dzieci skoro i one niedługo umrą ......To robi z umysłami ludzi TV i internet..

Najbardziej przekonuje mnie to: "Byłem ostatnio na wycenie u dziewczyny która mieszka na takim zad...iu że GPS miał problemy . "

Już się niczemu nie dziwię.

Może na tym zadupie nie opryskują chemtrialsami lub blisko jest nadajnik 5G o dlatego? :)

PS Co wyceniałeś? Testament czy grobowiec?

Byłem ostatnio na wycenie u dziewczyny która mieszka na takim zad...iu że GPS miał problemy . Siedzi przerażona w domu , do zwierzaków które hoduje wychodzi w maseczce ...ma dostęp do tv i internetu ....Raz w tygodniu zajeżdża do niej listonoszka . Dziewczyna szykuje się na apokalipse i zastanawia się czy jest sens przepisać posiadłość na dzieci skoro i one niedługo umrą ......To robi z umysłami ludzi TV i internet..

Można mieszkać w city, lecz jeśli źródłem informacji są określone telewizorje lub umiłowane stronki w necie, to łatwo uwierzyć nawet w płaską ziemię i armagedon za dni czterdzieści.

Kto nad morzem nie mieszka ,ten nie zauważy wypukłości Ziemi, zresztą kogo to obchodzi że najpierw widać maszty a później napisy na burcie. Ahoj! :bye:

Najbardziej przekonuje mnie to: "Byłem ostatnio na wycenie u dziewczyny która mieszka na takim zad...iu że GPS miał problemy . "

PS Co wyceniałeś? Testament czy grobowiec?

Łazienkę . Wysiadła instalacja wodna i od dwóch tygodni wodę targa wiadrami . A że chce umierać umyta ..to już jej sprawa .

Już się niczemu nie dziwię.

Nie myśl że jak mieszka na zadupiu to jest wioskowa tudzież wieśniara . Jest moją rówieśniczką , razem chodziliśmy do jednej klasy w podstawówce .Ja zostałem robolem a ona ma kilka skrótów przed nazwiskiem ....doc.dok .prof.

Łazienkę . Wysiadła instalacja wodna i od dwóch tygodni wodę targa wiadrami . A że chce umierać umyta ..to już jej sprawa .

W zakładzie pogrzebowym umyją, przypudrują nosek i uczeszą. Sprawdzone.

Oczywiście mają na to pozycje na fakturze.

Tych zakażonych to kremują (nie mylić z kremówkami).

Nie warto robić łazienki. Zwłaszcza jak nie ma GPS'u i koniec za progiem :)

Dziewczyna ma kilka dodatków przed nazwiskiem - Dok, Doc , Prof .to moja rówieśniczka z podstawówki i z jednej klasy .Ja zostałem fizolem ona Pani Doktor...

Panie Doktor w sensie Lekarz czy tytuł naukowy?

Mając tytuł Prof. nie ma tytułu Doc.

Dok ? od doktór? ;)

PS Trzeba było się uczyć, byś nie miał takich problemów.