Bertha 09.05.2020 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 W kuchni wszystko stoi na swoim miejscu (może oprócz sztućców) , leży to w sypialni lub w garderobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 10.05.2020 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Oby nie ta ryba Ryba spać Ci nie daje . W środku nocy masz jakieś nadzieje na coś ? Czy po prostu głosy w głowie Cię budzą czy też nie pozwalają zasnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 10.05.2020 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Niektórzy pewnie nie słyszeli o strefach czasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 10.05.2020 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Niektórzy pewnie nie słyszeli o strefach czasowych Wskaż mi mądralo gdzie jest napisane na jakimkolwiek profilu kogokolwiek , z jakiej strefy czasowej nadaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 10.05.2020 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Co nie zmienia faktu ze wzioles za pewniaka ze z twojej i wyszlo jak wyszlo. Aczkolwiek pod avatarem... mogles przegapic. A chciales po prostu... sam pewnie wiesz najlepiej co Z wpisu pod Twoim Avatarem wynika że jesteś gdziekolwiek .Jest tu na forum jakiś magik co by odczytał z tego w jakiej strefie jesteś ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 10.05.2020 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 (edytowane) Wskaż mi mądralo gdzie jest napisane na jakimkolwiek profilu kogokolwiek , z jakiej strefy czasowej nadaje? W linijce skąd ma napisane Florida, to nic pytający nie zajarzy? UTC-05:00 Gdy mój kod pocztowy jest z Polski, to nic nie znaczy? UTC+01:00 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ad/Timezones2011_UTC%2B1.png Przypominam, że pytałeś .....gdzie jest napisane na jakimkolwiek profilu kogokolwiek , z jakiej strefy czasowej nadaje? Edytowane 10 Maja 2020 przez Bertha Przypominam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 10.05.2020 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 (edytowane) Oj tam oj tam dajmy ludziom zarobić .I tak dla Twojej ciekawości : w kuchni zupełnie nie wiem gdzie co leży Takie człowieki to namnie nie zarabiającą Dziwi mnie że na kimkolwiek zarabiają. Trzeba mieć niepokolei aby płacić za coś dożo więcej niż jest warte. Edytowane 10 Maja 2020 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 10.05.2020 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Moze nie... ale skad TY odczytales ze w twojej Ćpiesz coś?? Skoro na forum mam wyświetlone że post został napisany o 3ciej w nocy , a nie ma pod awatararem strefy czasowej z jakiej nadaje nadający , to jaki wniosek powinienem wysnuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 10.05.2020 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 W linijce skąd ma napisane Florida, to nic pytający nie zajarzy? UTC-05:00 Nie widzę tego u siebie po wyświetleniu profilu ....pokaż gdzie jest napisane ta Florida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.05.2020 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 ... w kuchni zupełnie nie wiem gdzie co leży Ty to prawdziwy "macho" jesteś ... ale to chyba dobrze, ... nikt sraczki nie dostanie Takie człowieki to namnie nie zarabiającą Dziwi mnie że na kimkolwiek zarabiają. Trzeba mieć niepokolei aby płacić za coś dożo więcej niż jest warte. Piłeś ... nie pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 11.05.2020 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 W linijce skąd ma napisane Florida, to nic pytający nie zajarzy? UTC-05:00 Nie widzę tego u siebie po wyświetleniu profilu ....pokaż gdzie jest napisane ta Florida? Np. #721 Przypominam, że pytałeś .....gdzie jest napisane na jakimkolwiek profilu kogokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 11.05.2020 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 [, "wyciaga wnioski" kto gdzie jest, co ma, gdzie pracuje, co trzymal, gdzie byl, ile zarabia, jakie ma kredyty i na co, itd. Mania prześladowcza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 11.05.2020 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Ćpiesz coś?? Skoro na forum mam wyświetlone że post został napisany o 3ciej w nocy , a nie ma pod awatararem strefy czasowej z jakiej nadaje nadający , to jaki wniosek powinienem wysnuć? Jeszcze nie ma obowiązku, aby serwer na którym jest strona FM stał w norze na Nowogrodzkiej. Może stać w dowolnej strefie, może mieć takie ustawienia , przyczyn różnic czasowych może być wiele. Cytat: ... w norze na Nowogrodzkiej - powiedziała Barbara Nowacka godzinę temu na konferencji prasowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 11.05.2020 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Ta Nowacka godna tych na nowogrodzkej a chce błysnąć ,jedni warci drugich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 11.05.2020 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Jeszcze nie ma obowiązku, aby serwer na którym jest strona FM stał w norze na Nowogrodzkiej. Może stać w dowolnej strefie, może mieć takie ustawienia , przyczyn różnic czasowych może być wiele. Cytat: ... w norze na Nowogrodzkiej - powiedziała Barbara Nowacka godzinę temu na konferencji prasowej. Ty też walnąłeś ściechę z rana ? Odniosłeś się do mojego postu ale jakoś żadnej logiki w tym nie widzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 11.05.2020 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Jestes pewien ze chcesz rozmawiac o logice po twoim wyskoku? Oświeć mnie z czym wyskoczyłem ....i nie odbijaj piłeczki w swoim stylu pytając np,,- To nie wiesz?'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 11.05.2020 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 (edytowane) Nie wiesz co wypisujesz czy tylko nie rozumiesz nawet tego co sam piszesz? Niby starano cie tu troszke oswiecic... ale wychodzi na to ze to wyjatkowo trudne zadanie. Zamiast nazwyklej przyjac do swiadomosci ze wyszedles z blednego zalozenia brniesz dalej... ale tak tez mozna. Bo jezeli gdziekolwiek to dlaczego akurat tam gdzie tobie sie przewidzialo? [ATTACH=CONFIG]443945[/ATTACH] Tez mam sie sugerowac godzina twojego posta ? Dobra....Powiedz mi gdzie zamieszkujesz ...może być na priv, nie będzie nieporozumień Jednak odbiłeś piłeczkę Edytowane 11 Maja 2020 przez jar.os Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 11.05.2020 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Powrót z pracy https://filmy.elektroda.pl/12_1586937931.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 11.05.2020 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 W kuchni wszystko stoi na swoim miejscu (może oprócz sztućców) , leży to w sypialni lub w garderobie. oooo stoi i w kuchni i w sypialni i w garderobie zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 11.05.2020 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Takie człowieki to namnie nie zarabiającą Dziwi mnie że na kimkolwiek zarabiają. Trzeba mieć niepokolei aby płacić za coś dożo więcej niż jest warte. O kurcze zrozumiałem. Odbiegając od tematu pewnie też jesteś zdziwiony,że Ci płacą za Twoją pracę, ja też nieraz tak mam....ale cóż życie ,,frajery jedne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts