Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wpływ koronawirusa COVID-19 na budownictwo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 946
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co nie zmienia faktu ze wzioles za pewniaka ze z twojej i wyszlo jak wyszlo.

Aczkolwiek pod avatarem... mogles przegapic. A chciales po prostu... sam pewnie wiesz najlepiej co :D

Z wpisu pod Twoim Avatarem wynika że jesteś gdziekolwiek .Jest tu na forum jakiś magik co by odczytał z tego w jakiej strefie jesteś ....?

Wskaż mi mądralo gdzie jest napisane na jakimkolwiek profilu kogokolwiek , z jakiej strefy czasowej nadaje?

W linijce skąd ma napisane Florida, to nic pytający nie zajarzy? UTC-05:00

Gdy mój kod pocztowy jest z Polski, to nic nie znaczy? UTC+01:00

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ad/Timezones2011_UTC%2B1.png

Przypominam, że pytałeś

.....gdzie jest napisane na jakimkolwiek profilu kogokolwiek , z jakiej strefy czasowej nadaje?

Edytowane przez Bertha
Przypominam...

Oj tam oj tam dajmy ludziom zarobić .I tak dla Twojej ciekawości : w kuchni zupełnie nie wiem gdzie co leży :)

Takie człowieki to namnie nie zarabiającą Dziwi mnie że na kimkolwiek zarabiają. Trzeba mieć niepokolei aby płacić za coś dożo więcej niż jest warte.

Edytowane przez kulibob

... w kuchni zupełnie nie wiem gdzie co leży :)

Ty to prawdziwy "macho" jesteś :)

... ale to chyba dobrze, ... nikt sraczki nie dostanie :)

Takie człowieki to namnie nie zarabiającą Dziwi mnie że na kimkolwiek zarabiają. Trzeba mieć niepokolei aby płacić za coś dożo więcej niż jest warte.

Piłeś ... nie pisz :) ;)

Ćpiesz coś?? Skoro na forum mam wyświetlone że post został napisany o 3ciej w nocy , a nie ma pod awatararem strefy czasowej z jakiej nadaje nadający , to jaki wniosek powinienem wysnuć?

Jeszcze nie ma obowiązku, aby serwer na którym jest strona FM stał w norze na Nowogrodzkiej. Może stać w dowolnej strefie, może mieć takie ustawienia , przyczyn różnic czasowych może być wiele.

Cytat: ... w norze na Nowogrodzkiej - powiedziała Barbara Nowacka godzinę temu na konferencji prasowej.

Jeszcze nie ma obowiązku, aby serwer na którym jest strona FM stał w norze na Nowogrodzkiej. Może stać w dowolnej strefie, może mieć takie ustawienia , przyczyn różnic czasowych może być wiele.

Cytat: ... w norze na Nowogrodzkiej - powiedziała Barbara Nowacka godzinę temu na konferencji prasowej.

Ty też walnąłeś ściechę z rana ? Odniosłeś się do mojego postu ale jakoś żadnej logiki w tym nie widzę ...

:popcorn:

Nie wiesz co wypisujesz czy tylko nie rozumiesz nawet tego co sam piszesz?

Niby starano cie tu troszke oswiecic... ale wychodzi na to ze to wyjatkowo trudne zadanie.

Zamiast nazwyklej przyjac do swiadomosci ze wyszedles z blednego zalozenia brniesz dalej... ale tak tez mozna.

Bo jezeli gdziekolwiek to dlaczego akurat tam gdzie tobie sie przewidzialo?

[ATTACH=CONFIG]443945[/ATTACH]

Tez mam sie sugerowac godzina twojego posta ?

Dobra....Powiedz mi gdzie zamieszkujesz ...może być na priv, nie będzie nieporozumień

Jednak odbiłeś piłeczkę

Edytowane przez jar.os

O kurcze zrozumiałem. Odbiegając od tematu pewnie też jesteś zdziwiony,że Ci płacą za Twoją pracę, ja też nieraz tak mam....ale cóż życie ,,frajery jedne" :)