fotohobby 16.05.2020 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Nie mozna jej kończyć bez szczepionki. Zwłaszcza że jest coraz więcej osłów bez maseczek. Ha, ha - rok chcesz kisnąć ? Chłopie, ludzie mają ochotę wyjśc do ogródka piwnego, wyjechać na weekend, wkrótce wakacje.... Gospodarka, usługi muszą żyć... działać, zarabiać, płacić podatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 16.05.2020 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Lecz porównaj ile testów na 1000 mieszkańców robią na Śląsku a ile w reszcie kraju. Parafrazując Clintona: Po pierwsze TESTY GŁUPCZE! Oczywiście - być może robiąc podobną ilość testów w jakimkolwiek dużym mieście mielibyśmy w nim nowe "ognisko epidemii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.05.2020 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 A co... inni nie moga miec w dupie innych... tylko TY? Ja nie mam innych w dupie. Może inaczej mam ale moje zachowanie powoduje że niemam. Przez ostatnie dwa mc miałe kontakt krótki poniżej minuty może z 20 osobami i zawsze w masce. Długi kilka krotny kontakt z rodzicami ale tam też panują określone zasady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.05.2020 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 (edytowane) Ha, ha - rok chcesz kisnąć ? Chłopie, ludzie mają ochotę wyjśc do ogródka piwnego, wyjechać na weekend, wkrótce wakacje.... Gospodarka, usługi muszą żyć... działać, zarabiać, płacić podatki A wczym problem? Raczej ogródki piwne, fryzjerzy i nakładacze mazi na paznokcie nie są potrzebne do egzystencjji. Nawakcaje nie pojedziesz to co się wielkiego stanie? Edytowane 16 Maja 2020 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.05.2020 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Ja się fajnie bawię w tym czasie. -Powiększyłem warzywniak i dowiozłem ziemi co pogłębiło GGWC -Wylałem płytę pod basen -Postawiłem nową kotłownie. -I kupę bzdurnych rzeczy dla żony Ale listwy przypodłogowe w jednym pokoju to chyba nie ogarnę 4 lata już czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 16.05.2020 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 A wczym problem? Raczej ogródki piwne, fryzjerzy i nakładacze mazi na paznokcie nie są potrzebne do egzystencjji. Nawakcaje nie pojedziesz to co się wielkiego stanie? Oni generuja podatki. Te podatki, z których później panstwo płaci Ci za grunt, który posiadasz i opłaca za Ciebie składki za ubezpieczenia społeczne i zdrowotne, bo to co wpłacasz do KRUS to śmiech na sali. Już nie mówię, że fryzjerki, manikiurzystki, masażyści, tatuażyścicmajà swoje domy, rodziny, kredyty - na które muszą zarobić. Chcesz - siedź w swojej dziupli do końca świata, inni chcà funkcjonować normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.05.2020 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 (edytowane) Jeśli inni sprowadzają na mnie zagrożenie to niech też siedzą . Co to za ciole które nie potrafią zamknąć działalność i przetrwać rok. Kredyt to trzeba brać z głową anie bo chcę mieć mieszkanie. smiech czy nie śmiech ale lekarza i teoretycznie emeryture mam za 1600zł/rok. Chociaż emerytury nie traktuję poważnie to jeszcze 30 lat a zbyt wielu ludzi znałem co walneło na raka. Zluzują gacie i te firmy od niczego podbiją ceny bo będą chciały się odkuć a lemingi zapłacą bo nie mogą zyć bez tipsów sripsów, pierogów i słono przepłaconego piwa. Edytowane 16 Maja 2020 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.05.2020 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Wakacje? a na kij gdzieś jeździć jak basen, teren reakcyjny i klimatyzacje ma w domu te pieniądze lepiej przeznaczyć na coś fajnego i nie trzeba zbliżać się do obcego bydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 16.05.2020 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Jeśli inni sprowadzają na mnie zagrożenie to niech też siedzą . Co to za ciole które nie potrafią zamknąć działalność i przetrwać rok. Kredyt to trzeba brać z głową anie bo chcę mieć mieszkanie. Abstrahując od kredytów (nie wszyscy muszą budować chaty) , ludzie mają maszyny w leasingu. Wiesz co to raty leasingowe? Zostało 20% do spłaty i co? Temat idzie sie pasać i od nowa zaczynać spłaty na nowa umowę? smiech czy nie śmiech ale lekarza i teoretycznie emeryture mam za 1600zł/rok. Chociaż emerytury nie traktuję poważnie to jeszcze 30 lat a zbyt wielu ludzi znałem co walneło na raka. Maxymalnie upraszczając temat: 40 lat razy 1600 zeta/rok = 64000 (sześćdziesiąt cztery tysiące PLN). To nie wystarczy na tydzień, góra dwa w szpitalu bez skomplikowanych operacji. Gdzie kilkanaście lat emerytury? Kto ci do tego burdla dopłaca? Zluzują gacie i te firmy od niczego podbiją ceny bo będą chciały się odkuć a lemingi zapłacą bo nie mogą zyć bez tipsów sripsów, pierogów i słono przepłaconego piwa. Wszyscy wymienieni płacą masę podatków pośrednich z których będzie także kasa na twoje leczenie i emeryturkę. Chyba jednak nie ogarniasz całokształtu zagadnienia. Jak to poeta pisał? Moja chata z kraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 17.05.2020 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 -Czyjaś firma i czyjeś nie przygotowanie do życia nie moja sprawa mnie interesuje mój tyłek-Puki CO to w NFZ mamy równe prawa niezależnie ile odprowadzamy-Z tego co odprowadzam jeśli nic się nie wydarzy to będę otrzymywał najniższą możliwą emeryturę -Gdybym niebył ustawo zmuszony do płacenia tego 1600 to nie robiłbym tego-Zawsze uważałem że na emeryturę trzeba zarobić samemu-Mnie interesuje kilka podatków Te co płacę do państwa te staram się optymalizować i Najgorsza zmora inflacja niestety czasy pięknej deflacji dobiegły końca Miałem nadzieję że epidemia się rozhula i trochę zmieni puste społeczeństwo ludzie zaczną szanować pieniądze i wyginą nie potrzebne zawody:Niepotrzebne tzn stworzone do dojenia frajerów Co do podatków to im mniej ich zapłacę tym jestem bogatszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 17.05.2020 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 I co Ci tu nie pasuje? Wszystko się składa do kupy. Na moje za bardzo luzują Moje zachowanie powoduje że efektem ubocznym niezamierzonym jest to że niemam innych w dupie Chodzi tu o potencjalne zachorowanie. Jestem raczej "czysty" a kontakt z innymi jest dlamnie zagrożeniem bo ludzie mają wywalone. A co do zaworów zwrotnch jakie ma to znaczenie jeśli nie mam syfa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.05.2020 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Wszystko się składa do kupy. Jestem raczej "czysty" Tia , jesteś ,,czysty '' . A najbardziej między uszami . To jest legalne co kulibob pisze , i jak pisze , na tym forum? . To pytanie do innych userów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 17.05.2020 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Wszystko się składa do kupy. Jestem raczej "czysty" Tia , jesteś ,,czysty '' . A najbardziej między uszami . To jest legalne co kulibob pisze , i jak pisze , na tym forum? . To pytanie do innych userów . A co w tym nielegalnego.Mam specyficzne słownictwo a innych mam w d... Bycie skrajnym egoistą nie czyni mnie przestępcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.05.2020 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 (edytowane) Jeśli inni sprowadzają na mnie zagrożenie to niech też siedzą . Co to za ciole które nie potrafią zamknąć działalność i przetrwać rok. Kredyt to trzeba brać z głową anie bo chcę mieć mieszkanie. Skoro Ty jesteś skrajnym egoistà w wielu kwestiach masz w dupie innych (lewe l4 na budowę domu) i myślisz tylko o sobie (i swoich pieniądzach), to teraz inni mają w dupie Ciebie i myślą o swoich pieniàdzach. A na wakacje chętnie się wybiorę. Lubię poznawać nowe miejsca, pokazywać je synowi. A Ty siedź w dziupli, aż do czasów wynalezienia szczepionki o skuteczności 60-65%. Przy Twoim stylu życia i minimalnym kontakcie ze światem zewnętrznym ochronisz sam siebie. Reszta chce funkcjonować normalnie Edytowane 17 Maja 2020 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.05.2020 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Skoro Ty jesteś skrajnym egoistà w wielu kwestiach masz w dupie innych (lewe l4 na budowę domu) i myślisz tylko o sobie (i swoich pieniądzach), to teraz inni mają w dupie Ciebie i myślą o swoich pieniàdzach. A na wakacje chętnie się wybiorę. Lubię poznawać nowe miejsca, pokazywać je synowi. A Ty siedź w dziupli, aż do czasów wynalezienia szczepionki o skuteczności 60-65%. Przy Twoim stylu życia i minimalnym kontakcie ze światem zewnętrznym ochronisz sam siebie. Reszta chce funkcjonować normalnie Pięknieś to Waćpan ujał ......Ja w tym roku zabieram dwóch swoich na dwutygodniowy spływ kajakowy .Taka męska wyprawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 17.05.2020 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 (edytowane) Ale ja niem mam żalu do tych co mysla o swoich pieniądzach tylko o tych co w obecnych czasach będą kożystać z usług tych co myślą. Czyli między innymi do Ciebie jak dlamnie jest to postawa wysoce naganna w obecnych czasach. Ja w zasadzie funkcjonuje normalnie bo nie korzystam z usług które mają problemy . Tyle że więcej siedzę w domu. Edytowane 17 Maja 2020 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 17.05.2020 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 (edytowane) Pięknieś to Waćpan ujał ......Ja w tym roku zabieram dwóch swoich na dwutygodniowy spływ kajakowy .Taka męska wyprawa . Zabawny jesteś męska wyprawa na kajaki Edytowane 17 Maja 2020 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.05.2020 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Zabawny jesteś męska wyprawa na kajaki Też dużo zabawy mam z tego co piszesz i jak piszesz .Pomyśl o jakichś korepetycjach z ortografii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 17.05.2020 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Też dużo zabawy mam z tego co piszesz i jak piszesz .Pomyśl o jakichś korepetycjach z ortografii . Nie przyda sie to do niczego więc poco korki z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.05.2020 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Ale ja niem mam żalu do tych co mysla o swoich pieniądzach tylko o tych co w obecnych czasach będą kożystać z usług tych co myślą. Czyli między innymi do Ciebie jak dlamnie jest to postawa wysoce naganna w obecnych czasach. Nie każdemu wystarcza takie minimalistyczne podejście do źycia - przesiedziec je w dziupli, pilnując górki pieniążków - i oby żonie nie wpadł do głowy pomysł wyjazdu na wakacje. Ja chętnie wyjdę, a zanim to nastąpi zrobię dla znajomych imprezę piwno-grillową. Mam w składziku 220 butelek, 8 gatunków własnego piwa, ktoś musi mi z tym pomóc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts