Bertha 17.05.2020 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 (edytowane) No panowie wy tu po kulasach okładacie egoistę, wyznawcę hasła "moja chata z kraja", a przed chwilą prezydent, kandydat na prezydenta pojechał gruuubo. >>>Zapowiadam że zlikwiduję tvp info, wiadomości i podobne programy siejące nienawiść. Nie ma miejsca w przestrzeni publicznej na takie działania.<<< Cytuję z pamięci co usłyszałem.Spokojnie, bez szoku. To nie Anżej, to Rafał zapowiedział. Cytat 2.Śpieszcie się państwo zadawać pytania z tvp info, bo niewiele tygodni wam zostało. Edytowane 17 Maja 2020 przez Bertha Cytat 2. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 17.05.2020 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Nie każdemu wystarcza takie minimalistyczne podejście do źycia - przesiedziec je w dziupli, pilnując górki pieniążków - i oby żonie nie wpadł do głowy pomysł wyjazdu na wakacje. Ja chętnie wyjdę, a zanim to nastąpi zrobię dla znajomych imprezę piwno-grillową. Mam w składziku 220 butelek, 8 gatunków własnego piwa, ktoś musi mi z tym pomóc:) W tym roku jej nie wpadnie do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 17.05.2020 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 No panowie wy tu po kulasach okładacie egoistę, wyznawcę hasła "moja chata z kraja", a przed chwilą prezydent, kandydat na prezydenta pojechał gruuubo. >>>Zapowiadam że zlikwiduję tvp info, wiadomości i podobne programy siejące nienawiść. Nie ma miejsca w przestrzeni publicznej na takie działania.<<< Cytuję z pamięci co usłyszałem. Spokojnie, bez szoku. To nie Anżej, to Rafał zapowiedział. Cytat 2. Śpieszcie się państwo zadawać pytania z tvp info, bo niewiele tygodni wam zostało. Co to za Rafał znów ? nie da się połapać z nimi . a zlikwidować powinno się DOSŁOWNIE wszystkie MEDIA bo z mediami to one tylko nazwę dzielą , szczekaczki , na jednej jesteśmy burżujami światowymi a na drugiej to wojna domowa zbiera krwawe żniwo jedynie polsat jako tako trzyma fason . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.05.2020 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Co to za Rafał znów ? nie da się połapać z nimi . a zlikwidować powinno się DOSŁOWNIE wszystkie MEDIA bo z mediami to one tylko nazwę dzielą , szczekaczki , na jednej jesteśmy burżujami światowymi a na drugiej to wojna domowa zbiera krwawe żniwo jedynie polsat jako tako trzyma fason . Radiowa trójka już jest w stanie likwidacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 17.05.2020 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 To jeszcze TVP a zwłaszcza TVN i w końcu trochę spokoju zażyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 17.05.2020 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Widzisz chłopczyku, zagranicznym mediom nawet a szczególnie gdy nie nadają z terenu RP, możesz skoczyć na pukiel.:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 17.05.2020 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Tia tylko które nadają z zagranicy ? z zagranicy tylko dyspozycje dostają np taki TVN ,właścicielem są jacyż Żydzi z USA i oglądanie tego to rozstroju nerwowego dostać można oni tak przekazują fakty jak by tu wojna domowa była a ci drudzy czyli tvp tak jak byśmy byli mocarstwem co najmniej wielkiej Lechi :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 17.05.2020 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Masz jakiś problem z nacją handlową? Obawiasz się ich, bo mieszkasz na ich ziemi czy w chatce po ich przodkach? W szkole nie miałeś żadnego kolegi wyznania mojżeszowego? Bo ja miałem i nikt nikomu krzywdy nie zrobił, choć w 1968 była okazja. Zresztą przez pół roku gościliśmy człowieka dzięki któremu mogło powstać FM (musiał zejść z widoku w Warszawce). Lecz to całkiem inna historia. Może masz jakieś fobie przed TVN? Byłeś bohaterem programu "Uwaga"?Słuchałem RFE, teraz posłucham innych. Może CNN dostaje wskazówki? BBC też? Napisz na czyim pasku idą, to skonamy ze śmiechu. Że Radio Tirana to był zakotwiczony krążownik chiński to wszyscy kumaci wiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 17.05.2020 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 (edytowane) A co w tym nielegalnego.Mam specyficzne słownictwo a innych mam w d... Bycie skrajnym egoistą nie czyni mnie przestępcą. Nie możesz mieć wszystkich w d.... pie bo wszystkich nie zmieścisz. Jesteś ,,wąskim" człowiekiem w d....pie i w rozumie Edytowane 17 Maja 2020 przez woan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 17.05.2020 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Zabawny jesteś męska wyprawa na kajaki Ty zapewne byś do burdelu poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.05.2020 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Nie możesz mieć wszystkich w d.... pie bo wszystkich nie zmieścisz. Jesteś ,,wąskim" człowiekiem w d....pie i w rozumie To nie jest cytat ze mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.05.2020 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 To nie jest cytat ze mnie . To co w swoim poście zacytowałeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 17.05.2020 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 To co w swoim poście zacytowałeś . Jar.os wiem i wszyscy wiemy,coś FM tak przypisało, ale wiemy o kogo chodzi POPRAWIONE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.05.2020 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Nie przyda sie to do niczego więc poco korki z tego wkop się głębiej ... prxynajmniej 6' głębiej ... np taki TVN ,właścicielem są jacyż Żydzi z USA i oglądanie tego to rozstroju nerwowego dostać można oni tak przekazują fakty jak by tu wojna domowa była a ci drudzy czyli tvp tak jak byśmy byli mocarstwem co najmniej wielkiej Lechi :lol2: Berthold, ... czas najwyższy zasięgnąć porady medycznej (choć w Twoim przypadku już nawet ortopeda Tobie pomóc nie zdoła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 18.05.2020 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Porada medyczna tobie i podobnym do ciebie się należy , jak można wierzyć w te bzdury o śmiertelności na ten wirus ? skoro największe głowy medycyny twierdzą że to naciągane jak baranie jaja już nawet zwykła wulgarna statystyka temu przeczy , oglądałem wywiady profesorów wirusologów np prof Montaniero on twierdzi że nikt nie umarł na koronawirusa który w zasadzie zawsze nam towarzyszy a ten obecny stworzony w 2015 roku i opatentowany w USA służy chyba tylko do zarabiania $$$ , jako ciekawostkę podał że specjalnie z Tanzani wysłano do laboratoriów wymazy z kozy,banana,bażanta i jakiegoś drzewa i o dziwo w nich też znaleziono koronawirusa i wg niego już same testy są zarażone , coraz więcej głosów wielkich autorytetów medycznych zaczyna otwartym głosem pytać o co chodzi tej gadzinie lewackiej , kategorycznie zaprzeczył że jakiekolwiek szczepionki komuś pomogą wg niego tylko szkody narobią a wirusa z organizmu można wydalić za 5 groszy np dwoma najtańszymi metodami 1-sza to wstrzyknięcie dożylne witaminy C druga to Kubańska metoda przetaczanie krwi i w trakcie ozonowanie jej , ta ostatnia metoda stosowana jest od dziesiątek lat z 100% skutecznością ,to teraz odpowiedz po co ci takie media ??? skoro kanalie nie zadają pytań rządzącym tylko powielają ich chore pomysły ?? media to wrzód na zdrowym ciele społeczeństwa w obecnych czasach więc niech zlikwiduje te ale i tamte bez wyjątków i co potem ? zrobi swoje uzna które są dobre dla niego ? czy kogo ? dla mnie ? idź ty puść sobie CNN czy tam inny TVN,TVP i popatrz jak założyć tą nieszczęsną maseczkęa jak dostaniesz duszności to może dostaniesz oświecenia , to służy do czegoś innego a media im w tym pomagają , czego ? tego dowiemy się za miesiąc dwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 18.05.2020 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Ło, matko, taka fajna pogoda w weekend była, a ten siedział nosem w jakimś ścieku i chłonàł bzdury o witaminie C... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 18.05.2020 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 (edytowane) -------------Od redakcji: Prosimy nie obrażać dyskutantów.--------------------------- Edytowane 18 Maja 2020 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 18.05.2020 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 (edytowane) W ścieku informacyjnym ty siedzisz nawet o tym nie wiedząc , w maseczce też pewnie maszerujesz po lesie więc nie dziwota że tak to odbierasz . takich jak ty potrzebują ci planiści ,posłuszny pytań nie zadaje ,stosuje się no idealny materiał na manipulacje . Bzdury o witaminie C ? to powiedział profesor wirusolog , ale ty Czlowieku, Ty bez epitetów, względem rozmówcy nie potrafisz, co ? Żal... Ciekawe, dlaczego lekarze, w Belgii i Holandii, którzy jak sam napisałeś wprowadzili selekcję, komu warto dać respi, nie wpadli na prosty pomysł z wlewami z Wit C, o którym nawet Bercik spod Kędzierzyna wie Tak się składa, że nie oglàdam TVN , TVP ... nie daje też sobie nabijać mózgu śmiaciami, jak co poniektórzy. Do lasu nam 150m, jak tam idę z psem nawet nie zabieram. Polecam Ci las, zamiast tej papki, którą wchłaniasz... Może podlinkuj "pana profesora" o którym tyle piszesz ? Acha - przymiotniki, okreslające narodowość piszemy z małej litery... Edytowane 18 Maja 2020 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 18.05.2020 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Czlowieku, Ty bez epitetów, względem rozmówcy nie potrafisz, co ? Żal... Ciekawe, dlaczego lekarze, w Belgii i Holandii, którzy jak sam napisałeś wprowadzili selekcję, komu warto dać respi, nie wpadli na prosty pomysł z wlewami z Wit C, o którym nawet Bercik spod Kędzierzyna wie Tak się składa, że nie oglàdam TVN , TVP ... nie daje też sobie nabijać mózgu śmiaciami, jak co poniektórzy. Do lasu nam 150m, jak tam idę z psem nawet nie zabieram. Polecam Ci las, zamiast tej papki, którą wchłaniasz... Może podlinkuj "pana profesora" o którym tyle piszesz ? Acha - przymiotniki, okreslające narodowość piszemy z małej litery... Obyś respiratora nie potrzebował po tym grilu co planujesz. Bo jeden pacan pójdzie bez maski tam gdzie nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 18.05.2020 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Porada medyczna tobie i podobnym do ciebie się należy , jak można wierzyć w te bzdury o śmiertelności na ten wirus ? skoro największe głowy medycyny twierdzą że to naciągane jak baranie jaja już nawet zwykła wulgarna statystyka temu przeczy , oglądałem wywiady profesorów wirusologów np prof Montaniero on twierdzi że nikt nie umarł na koronawirusa który w zasadzie zawsze nam towarzyszy a ten obecny stworzony w 2015 roku i opatentowany w USA służy chyba tylko do zarabiania $$$ , jako ciekawostkę podał że specjalnie z Tanzani wysłano do laboratoriów wymazy z kozy,banana,bażanta i jakiegoś drzewa i o dziwo w nich też znaleziono koronawirusa i wg niego już same testy są zarażone , coraz więcej głosów wielkich autorytetów medycznych zaczyna otwartym głosem pytać o co chodzi tej gadzinie lewackiej , kategorycznie zaprzeczył że jakiekolwiek szczepionki komuś pomogą wg niego tylko szkody narobią a wirusa z organizmu można wydalić za 5 groszy np dwoma najtańszymi metodami 1-sza to wstrzyknięcie dożylne witaminy C druga to Kubańska metoda przetaczanie krwi i w trakcie ozonowanie jej , ta ostatnia metoda stosowana jest od dziesiątek lat z 100% skutecznością ,to teraz odpowiedz po co ci takie media ??? skoro kanalie nie zadają pytań rządzącym tylko powielają ich chore pomysły ?? media to wrzód na zdrowym ciele społeczeństwa w obecnych czasach więc niech zlikwiduje te ale i tamte bez wyjątków i co potem ? zrobi swoje uzna które są dobre dla niego ? czy kogo ? dla mnie ? idź ty puść sobie CNN czy tam inny TVN,TVP i popatrz jak założyć tą nieszczęsną maseczkęa jak dostaniesz duszności to może dostaniesz oświecenia , to służy do czegoś innego a media im w tym pomagają , czego ? tego dowiemy się za miesiąc dwa . Dobrze prawisz,ale nie każdy Cię rozumie. Pożyjemy zobaczymy. Były wojny, były kryzysy różnorakie, teraz jest ,,pandemia" + coś czego jeszcze do końca nikt nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts