fotohobby 27.05.2020 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Zakażony to potencjalny trup wiec można to tylko liczyć w stosunku do ozdrowienieców. O utajonych chorych i zgodnych nic niewiadome brak wiarygodnych danych Aha.. To dobrze, że wirus staje się coraz mniej zjadliwy, bo miesiąc temu stosunek zgonów do ozdrowieców był 25% A teraz przebadano kilkanaście (jak nie kilkadziesiąt) tysięcy górników i ich rodzin - w olbrzymiej większości osób spoza grupy ryzyka, przechodzących chorobę bezobjawowo, za dwa-trzy tygodnie wyzdrowieją i wskaźnik spadnie do 5% Może wtedy wyjdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 27.05.2020 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 ps - odpowiedziałem na post: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362205-Wpływ-koronawirusa-COVID-19-na-budownictwo&p=7943292&viewfull=1#post7943292 ... a Tobie się na marzenia zebrało Mógłbyś to powyższe napisać w jakiejś bardziej zrozumiałej formie ? Gdzie mam zadzwonić ? Do czego będę "naganiany" w celu "urabiania" mojego portfela ? Będziesz miał potrzebę to sam zaczniesz szukać Póki co Ty nie klient tak więc na takim się nie skupiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.05.2020 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Będziesz miał potrzebę to sam zaczniesz szukać Póki co Ty nie klient tak więc na takim się nie skupiamy "potrzeby" nie odczuwam "skupiasz" się w liczbie mnogiej ? ... po "skupieniu" nie zapomnijcie spłukać (lub zmienić bieliznę) ps - w jednym masz rację, klientem "woan i sp-ka" nigdy nie zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 27.05.2020 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 ps - w jednym masz rację, klientem "woan i sp-ka" nigdy nie zostanę Myślę, że teraz już jesteś na 100% przekonany , skąd się w USA wzięli płaskoziemcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.05.2020 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Myślę, że teraz już jesteś na 100% przekonany , skąd się w USA wzięli płaskoziemcy. Nawet znam jednego osobiście (made in Poland) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 27.05.2020 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Nawet znam jednego osobiście (made in Poland) Skoro made in Poland, to duża szansa , że robi w budowlance. Nie ma lepszych speców od ściągania eternitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.05.2020 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Aha.. To dobrze, że wirus staje się coraz mniej zjadliwy, bo miesiąc temu stosunek zgonów do ozdrowieców był 25% A teraz przebadano kilkanaście (jak nie kilkadziesiąt) tysięcy górników i ich rodzin - w olbrzymiej większości osób spoza grupy ryzyka, przechodzących chorobę bezobjawowo, za dwa-trzy tygodnie wyzdrowieją i wskaźnik spadnie do 5% Może wtedy wyjdziesz Ja wychodzę raz w tygodniu jak jest nowa gazetka w biedronce po 22 wtedy jest dość pusto oczywiście w opancerzeniu. Może za miesiąc bedzie 5% a za rok 1% ale narzazie jest około 10% no sorry matmy nie oszukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 28.05.2020 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 https://www.bitchute.com/video/b6tLcOdTgMIi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 28.05.2020 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Rozprzestrzenianie się epidemii Covid-19 w Bułgarii jest w przedostatniej fazie i do połowy czerwca należy spodziewać się jej wygaśnięcia w tym sezonie - taką prognozę sformułował ekspert Krajowego Sztabu Operacyjnego prof. Nikołaj Witanow. Według prognoz Witanowa w połowie czerwca nastąpi koniec epidemii w tym sezonie. Jesienią możliwe są dwa scenariusze - albo zniknięcie wirusa, co już zdarzało się w innych wypadkach z pokrewnymi wirusami, albo jego powrót po zmutowaniu. "Jeżeli powróci po mutacji, będzie powodował znacznie lżejszy przebieg choroby" - zaznaczył profesor. Podobna jest prognoza prof. Radki Argirowej, przewodniczącej Bułgarskiego Stowarzyszenia Medycznej Wirusologii. Według niej "przejście wirusa przez tak dużą liczbę osób z odmiennymi systemami immunologicznymi osłabia go". "To osłabienie może doprowadzić do jego całkowitego zniknięcia i końca epidemii. Tak stało się w wypadków SARS i MERS. Tak będzie i z koronawirusem" - przewiduje Argirowa. Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.05.2020 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 (edytowane) Ja wychodzę raz w tygodniu jak jest nowa gazetka w biedronce po 22 wtedy jest dość pusto oczywiście w opancerzeniu. Po miesiącu takiego "życia" lizałbym poręcze w autobusie MZK To forum jest pełne ekstremów - Bercik twierdzi, że Covid to ściema i słabsza odmiana grypy, Ty siedzisz zabunkrowany i na zewnątrz wychodzisz na któcej, niż stażacy zbierający grafit z dachu reaktora w Czernobylu Co za zestaw... Edytowane 28 Maja 2020 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 29.05.2020 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Bo to jest ściema która ma czemuś służyć tylko jeszcze nie wiemy czemu ale pewne jest że to ściema i mistyfikacja , za jakiś czas się dowiemy że zostaliśmy sprzedani -oddani Żydom,masonom ,Amerykanom,ruskim, czy cyklistom czy rządu światowemu nie wiem ale na bank nie ma ta cała sytuacja z żadnym wirusem tego ja jestem pewny i nikt nie musi się zgadzać ze mną a czas pokaże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.05.2020 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 (edytowane) Po miesiącu takiego "życia" lizałbym poręcze w autobusie MZK To forum jest pełne ekstremów - Bercik twierdzi, że Covid to ściema i słabsza odmiana grypy, Ty siedzisz zabunkrowany i na zewnątrz wychodzisz na któcej, niż stażacy zbierający grafit z dachu reaktora w Czernobylu Co za zestaw... Tylko że normalnie moja aktywność na zewnątrz niebyła jakoś ekstremalnie większa. Wszystko mam na miejscu. Ne kożystam z większości usług co inni i nie rozumie co to beczenie że nie można iść do knajpy czy fryzjera Osobiście uważam ze maseczki powinny być utrzymane i to na stałe na dobre byto wyszło zwłaszcza w sezonie smogowo-grypowym Ja wychodzę codzienie jestem sporo czasu na zewnątrz. Między innymi poto ma się dom anie klatkę w bloku Edytowane 29 Maja 2020 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.05.2020 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 (edytowane) Masz rację - nie masz klatki. Masz klatkę z dużym wybiegiem, taka róźnica... Ale w takim razie - skoro niespecjalnie interesuje Ciebie to, co poza Twoim wybiegiem dlaczego burzysz się, że otwieranesą sa knajpy, czy fryzjerzy ? Ludziom tego brakuje -w zeszłą niedzielę byłem odwiedxzç siostrę w Gliwicach i zobaczyć jej nowe mieszkanie, przy okazji przeszliśmy się na pobliski Rynek. Ogródki (jak na niepewną pogodę) wypełnione, browary zaczynają powoli zwiększać produkcję I dobrze. Idzie normalność Edytowane 29 Maja 2020 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 29.05.2020 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Po miesiącu takiego "życia" lizałbym poręcze w autobusie MZK To forum jest pełne ekstremów - Bercik twierdzi, że Covid to ściema i słabsza odmiana grypy, Ty siedzisz zabunkrowany i na zewnątrz wychodzisz na któcej, niż stażacy zbierający grafit z dachu reaktora w Czernobylu Co za zestaw... No ja też się nie mogę nadziwić, jak czytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.05.2020 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Masz rację - nie masz klatki. Masz klatkę z dużym wybiegiem, taka róźnica... Ale w takim razie - skoro niespecjalnie interesuje Ciebie to, co poza Twoim wybiegiem dlaczego burzysz się, że otwieranesą sa knajpy, czy fryzjerzy ? Ludziom tego brakuje -w zeszłą niedzielę byłem odwiedxzç siostrę w Gliwicach i zobaczyć jej nowe mieszkanie, przy okazji przeszliśmy się na pobliski Rynek. Ogródki (jak na niepewną pogodę) wypełnione, browary zaczynają powoli zwiększać produkcję I dobrze. Idzie normalność Bo taki jak Ty co ma wywalone jest potencjalnym zagrożeniem dlamnie jak już gdzieś wyjdę i takiego spotkam to może mnie zasyfić. W brew pozorom to jesteś większym egoistą odemnie:) bo co któryś z ogródka piwnego zakazi jakiegoś dziadka co kitę odstawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.05.2020 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 @kulibob Ale Ty i tak sie wyautowałaś dobrowolnie na pobocze - w Biedronce po 22 masz niewielkie szanse, żeby się zarazić. Zdrowie psychiczne i gospodarka wymagają tego, by zacząć żyć normalnie - za w tym tygodniu startuje Eklstraklasa piłkarska, za dwa tygodnie żużlowa - od drugiej połowy czerwca można będzie wpuścić widzów w ilości odpowiadającej 25% pojemności stadionu A Ty czekaj sobie na tą szczepionkę, która (patrząc na mnogość szczepów COVID-19) będzie miała pewnie 60-75% skuteczność. Będziesz uspokojony, szczepiąc się i mając 30% ryzyko zakażenia ? Po prostu unikaj ludzi, będziesz bezpieczny a im przysługę zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.05.2020 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 @kulibob Ale Ty i tak sie wyautowałaś dobrowolnie na pobocze - w Biedronce po 22 masz niewielkie szanse, żeby się zarazić. Zdrowie psychiczne i gospodarka wymagają tego, by zacząć żyć normalnie - za w tym tygodniu startuje Eklstraklasa piłkarska, za dwa tygodnie żużlowa - od drugiej połowy czerwca można będzie wpuścić widzów w ilości odpowiadającej 25% pojemności stadionu A Ty czekaj sobie na tą szczepionkę, która (patrząc na mnogość szczepów COVID-19) będzie miała pewnie 60-75% skuteczność. Będziesz uspokojony, szczepiąc się i mając 30% ryzyko zakażenia ? To jest właśnie polaczkowo mikro orzeszki pod kopułą. Nawet jak znoszą obowiązek maseczek to ktoś kto myśli i tak będzie nosił a z myśleniem u nas w narodzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.05.2020 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 To jest właśnie polaczkowo mikro orzeszki pod kopułą. Nawet jak znoszą obowiązek maseczek to ktoś kto myśli i tak będzie nosił a z myśleniem u nas w narodzie ciężko. Maseczka mnie przed zarażeniem nie uchroni. Nie odpowiedziałeś na pytanie odnośnie szczepień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.05.2020 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Masz wyłączność na bycie skrajnym egoistom? Przecież nosisz maseczkę co tylko ciebie chroni.... kto wie gdzie mogłeś się "zasyfic" a potem w Biedronce kogos zarazisz zucajac się na Polskie banany za 2.99:-Jesteś potencjalnym zagrożeniem. Ktoś ma tak samo prawo mieć gdzieś ciebie jak ty innych. Jesteś jakiś wyjątkowy? Po prostu unikaj ludzi, będziesz bezpieczny a im przysługę zrobisz Rzekłeś.............unikać. cyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.05.2020 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 i chwała Ci za to . Głupio mądrych nie potrzebujemy Narażasz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts