Chef Paul 25.03.2020 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 (edytowane) Faktycznie nie wiem. Przeczytałem i nadal nie wiem, dlaczego Trump jest tak niespójny w swoich wypowiedziach na temat epidemii Sytuacja jest dynamiczna (polityka, ekonomia, epidemia). Bierz również pod uwagę manipulacje medialne (wycięte z kontekstu części wypowiedzi). ps - władze lokalne również mają prawo wprowadzać własne przepisy. Tutaj gdzie mieszkam, wszyscy w wieku powyżej 65 lat mają prawo zostać w domach. Edytowane 25 Marca 2020 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 25.03.2020 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Pracę może w ciągu tego tygodnia stracić od miliona do nawet trzech milionów Polaków - szacuje Kaźmierczak. Policzcie ilu jest denatów a ilu będzie denatow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.03.2020 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Pracę może w ciągu tego tygodnia stracić od miliona do nawet trzech milionów Polaków - szacuje Kaźmierczak. Policzcie ilu jest denatów a ilu będzie denatow Pracę można "odzyskać" a życia nie. No chyba że Ty wierzysz że można "odzyskać". Składasz ofiarę że swojej osoby na ołtarzu ratowania gospodarki? Rząd chyba nie pozowili aby jeden do trzech milionów Polaków straciło pracę w ciągu tygodnia. Z pewnością nie pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 25.03.2020 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Rząd chyba nie pozowili aby jeden do trzech milionów Polaków straciło pracę w ciągu tygodnia. Z pewnością nie pozwoli. buhahaha no nie pozwoli. pogrozi paluszkiem. niebawem zobaczysz co będzie i o co mi chodziło. kopułka zacznie myśleć, ale będzie sporo za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.03.2020 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 buhahaha Nie odpowiedziałeś na pierwsze pytanie! Nie pogrozi tylko sypnie kasą. Suweren tego oczekuje a to Suweren daje Władzę i Kasę Więc sypną nasza kasą i wypuszczą inflację z puszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 25.03.2020 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Pracę może w ciągu tego tygodnia stracić od miliona do nawet trzech milionów Polaków - szacuje Kaźmierczak. Policzcie ilu jest denatów a ilu będzie denatow Na szczęście mamy ciebie i nam odpowiesz: lipiec 2020 1. liczba zgonów z powodu koronowirusa 2. liczba zgonów z powodu sytuacji gospodarczej. Obydwie liczby poproszę uzasadnić dlaczego takie a nie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 26.03.2020 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Wirus SARS–CoV–2 po raz pierwszy pojawił się w mieście Wuhan w Chinach. Państwo ogłosiło niedawno radosną nowinę o zakończeniu epidemii. Ograniczenia miały przynieść pożądane skutki, a wszyscy pacjenci mieli zostać wyleczeni. Tymczasem media donoszą o fatalnych wieściach, bowiem koronawirus znów pojawił się w mieście. Kolejna osoba jest chora. Mam nadzieję że przeprosicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 26.03.2020 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 (edytowane) Wirus SARS–CoV–2 po raz pierwszy pojawił się w mieście Wuhan w Chinach. Państwo ogłosiło niedawno radosną nowinę o zakończeniu epidemii. Ograniczenia miały przynieść pożądane skutki, a wszyscy pacjenci mieli zostać wyleczeni. Tymczasem media donoszą o fatalnych wieściach, bowiem koronawirus znów pojawił się w mieście. Kolejna osoba jest chora. Mam nadzieję że przeprosicie Może... Gdybyś tyle nie konfabulował. Możesz podać skąd czerpiesz informację, że wszyscy pacjenci w Wuhan zostali wyleczeni ? Człowieku, Ty sobie zmyślasz, dopowiadasz fakty, kompletnie sobie nie radzisz z przyswajaniem ogólnodostępnych informacji... Tak ciebie boli, że w Chinach epidemia przechodzi, że twoje apokaliptyczne przepowiednie sie nie sprawdzają ? Czekasz na te miliony zgonów, które prognozowałeś ? To chore, człowieku... Edytowane 26 Marca 2020 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 26.03.2020 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 USA. Wnioski o zasiłek dla bezrobotnych (tydzień): 3.283 tys. (prognoza 1.650 tys.) Mam nadzieję że przeprosicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casual 26.03.2020 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Wasze próby jakiejkolwiek dyskusji z tym gościem to już jest masochizm. Każdy temat wygląda tak samo. Fajne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 26.03.2020 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 180 000 pracowników może stracić pracę z powodu upadku firm meblowych - alarmują producenci mebli i proszą o wsparcie. Spokojnie. Forum społeczność forum pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz11 26.03.2020 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 (edytowane) 180 000 pracowników może stracić pracę z powodu upadku firm meblowych - alarmują producenci mebli i proszą o wsparcie. Spokojnie. Forum społeczność forum pomoże To wyżej, to wyrwane z kontekstu zdania. Napisz dokładniej. 90% produkcji meblowej w Polsce idzie na eksport. Tu cały artykuł https://gazetakrakowska.pl/koronawirus-a-gospodarka-dramatyczny-apel-branzy-meblarskiej-prace-straci-180-tys-ludzi/ar/c3-14880719 Salony meblowe w Europie (także poza Polska) są zamknięte, czyli eksport się załamał. To jest właśnie dowód na to, ze twoje teorie są nieprawdziwe. Po prostu nie da się u nas kręcić biznesu, jeśli zagranica stoi. Po prostu my w Polsce, cokolwiek byśmy nie zrobili i tak gospodarczo dostaniemy po d... bo gospodarka to system naczyń połączonych. Edytowane 26 Marca 2020 przez Lukasz11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 26.03.2020 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 (edytowane) Zwróć uwagę, że to Ukraińcy napędzali ceny mieszkań poprzez wynajem 50 metrowego mieszkania dla 6 osób. Wraz z wyjazdem Ukraińców skończy się inwestowanie w mieszania na wynajem. Z takiego 53 metrowego mieszkania można było wyciągnąć 3000zl. Hmm..a ja widzę zupełnie inną tendencję, bo w moim rejonie firmy (metalowe) pracują a Ukraińców, którzy stracili pracę w usługach w dużych miastach chętnych na wynajem jeszcze więcej. Edytowane 26 Marca 2020 przez Pytajnick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.03.2020 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Wasze próby jakiejkolwiek dyskusji z tym gościem to już jest masochizm. Każdy temat wygląda tak samo. Fajne forum. Mam wrażenie (może jeszcze nie graniczące z pewnością), że życzeniem zyhu jest aby cały świat padł, gospodarki się rozwaliły, nastąpiły klęski żywiołowe i dalsze zarazy byle by tylko wyszło "na jego". Że miał rację. Niestety... Może są jakieś lekarstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casual 26.03.2020 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 ignorowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 26.03.2020 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 ignorowanie To chyba nie przejdzie. Mam wrażenie, że niektórzy lubią kopać się z koniem i to nie tylko w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.03.2020 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 ignorowanie Totalne ignorowanie. Dobry pomysł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 26.03.2020 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Mam wrażenie (może jeszcze nie graniczące z pewnością), że życzeniem zyhu jest aby cały świat padł, gospodarki się rozwaliły, nastąpiły klęski żywiołowe i dalsze zarazy [...] I wtedy wchodzi on, cały w bieli. Czasami sobie myślałem że taki gość, mówiąc kolokwialnie , ma coś nie tak z deklem.Ot takie nieszkodliwe, oderwane od rzeczywistości ludki. Teraz jednak myślę że sporo takich przypadków to po prostu ludzie którzy wymagają interwencji psychologa lub psychiatry. I nie napawa mnie to optymistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 26.03.2020 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 180 000 pracowników może stracić pracę z powodu upadku firm meblowych - alarmują producenci mebli i proszą o wsparcie. Spokojnie. Forum społeczność forum pomoże Zyhu Ty łykasz wszystko co media trąbią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 26.03.2020 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Zyhu Ty łykasz wszystko co media trąbią. Nie to wy łykacie 3500 zgonów w Chinach. 1.5 mld państwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts