tentypmich 19.03.2020 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 (edytowane) Cześć, jestem właścicielem dwóch działek, ale mam problem otóż chciałem wybudować dom w pokazanym miejscu poniżej na (zdjęciu), ale mam problem.. 1. Kanalizacja z przodu domu oraz boku 2. Granica mojej drugiej działki. Ile trzeba się odsunąć od kanalizacji? Czy mogę wybudować dom w granicy mojej działki? Budynek zaznaczylem czerwonymi liniami, widać z przodu kanalizację oraz z boku budynku Edytowane 19 Marca 2020 przez tentypmich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkowz 23.03.2020 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 A nie da się przenieść tej kanalizacji w inne miejsce dogodniejsze i mieć większy obszar do budowy domu? Jak to się stało, że kanalizacja idzie przez środek twojej działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 29.03.2020 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 To czy możesz wybudować dom w granicy działki zależy od Twojego MPZP, czy na to pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts