Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BO?ONARODZENIOWE inspiracje NASZE TRADYCJE stroiki , choinki

Recommended Posts

A to nasza choinka co prawda z przed 2 lat, ale zawsze stoi w tym samym miejscu i jest podobnych gabarytów :wink:

http://images49.fotosik.pl/227/8519e97097195327.jpg

A to choinka u mojej cioci mam nadzieję że się nie obrazi za wstawienie, ale w sumie foto mojego autorstwa

http://images36.fotosik.pl/114/4660cbab12bfe304.jpg

• Odpowiedzi 436
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nooo sliczne sa te choinki nania! :)

Twoja zapewne jest swieza, prawda? Wiesz co ... wprosze sie do Ciebie kiedy bedzie czas na wreczanie prezentow :lol: alez ich jest! Widze, ze pieknie zawijasz w papier - przestalam juz zawijac kiedy co roku spedzalam po kilka godzin na zawijaniu, przyklejaniu kokardek, pierdulek ozdobnych coby pieknie wygladalo a jeszcze przedtem kupowalam metry wstazek i cielam na kawaki; pewnego razu powiedzialam dosc! i teraz ulatwilam sobie sprawe; pakuje w ladne torby lub pudelka o ile szybciej i ile czasu zyskuje i spedzam go pozniej przyjemnie przy choince i kominku z filizanka pachnacej herbaty. Zaluje, ze tak pozno wpadlam na ten pomysl; lepiej pozno niz wcale, prawda? :lol:

Natomiast choineczka Twojej cioci jest cudna! i taka ogromniasta.

Nooo robi sie znacznie ciekawiej z tymi naszymi zdjatkami, prawda? :D

Rowniez sliczna choinka bogumil

Super, iz moj apel o nasze zdjatka nie zostal zignorowany :D THX

Dzięki FairyDream/BasniowySen :D

Uważam, że nasze własnoręcznie wykonane, dają nam najwięcej radochy i satysfakcji, nie mówię tylko o choinkach ale o wszelkiego rodzaju stroikach i dekoracjach świątecznych.

Oglądam wszystko co wklejacie i już mam trochę pomysłów na te święta...nie mogę się doczekać :lol:

Pozdrawiam

Beata

Dzięki FairyDream/BasniowySen :D

Uważam, że nasze własnoręcznie wykonane, dają nam najwięcej radochy i satysfakcji, nie mówię tylko o choinkach ale o wszelkiego rodzaju stroikach i dekoracjach świątecznych.

Oglądam wszystko co wklejacie i już mam trochę pomysłów na te święta...nie mogę się doczekać :lol:

Pozdrawiam

Beata

Dokladnie sie z Toba zgadzam Beatko, co przez nas zrobione i to wlasnorecznie najbardziej cieszy.

Powodzenia.

A może ktoś wie jak zrobic girlandę z naturalnych gałązek?

Będziemy podcinać cis ogrodowy i myslę, że jego gałązki idealnie sie do tego celu nadaja, ale nie wiem jak taką girlandę wykonać, zeby nie zaczęła rozsypywać sie w same Święta. Mam zamiar powiesić ją na karniszu.

A może ktoś wie jak zrobic girlandę z naturalnych gałązek?

Będziemy podcinać cis ogrodowy i myslę, że jego gałązki idealnie sie do tego celu nadaja, ale nie wiem jak taką girlandę wykonać, zeby nie zaczęła rozsypywać sie w same Święta. Mam zamiar powiesić ją na karniszu.

Robiłam kiedys girlandę pletąc ją za pomocą cienkiego drucika na wierzbowych gałazkach.

[

http://img442.imageshack.us/img442/4707/choinkark1.jpg

ładne drzewko

Gooooosh! A to co?! Czy jest to ... to "drzewko??"

Wydaje mi sie, ze to fotomontaz?