JoShi 06.11.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Myślę, że nadszedł czas aby odświeżyć temat Jesteś pewna, że się nie spóźniłaś. Odpowiedni czas był już 1 listopada po powrocie z cmentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 06.11.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Myślę, że nadszedł czas aby odświeżyć temat Jesteś pewna, że się nie spóźniłaś. Odpowiedni czas był już 1 listopada po powrocie z cmentarza Niepotrzebna zlość. Ja z chęcią weszłam w ten wątek pooglądać inspiracje, w sumie już teraz zaczęłam myśleć nad stroikami, bo listopad raz dwa zleci, a później sprzątanie, rekolekcje i już Święta. Dla kogoś kto chce sam zrobić jakiś stroik myślę, że to dobry czas. W sumie to ja myślałam o Świętach już we wrześniu jak zbierałam szyszki w lesie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 06.11.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Pewnie, że nie za wcześnie Tym bardziej, jak ktoś działa tak jak ja - najpierw muszę się napatrzeć, naszukać, a potem przystępuję do dzieła http://www.neckermann.com.pl/pliki/produkt/210/160581_00_1056_weih57.jpg http://kwiaciarniaflora.com.pl/stroiki/33d.jpg http://bi.gazeta.pl/im/9/2393/z2393929X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenderko 06.11.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Oj ja k ja lubię świąteczne dekoracje. Zawsze staram się coś dorobic sama na choinke. W tym roku jednak całe moje wysiłki skupiają się nad wymyśleniem bezpiecznego miejsca dla drzewka. Nasz synek ma 20 miesięcy i łapki wszędzie wciska. Dekaracje trzeba będzie trochę ograniczyć i na pewno usadowić bliżej sufitu . Ale bardzo chętnie patrzę na cudeńka, które tu zamieszczacie. Prawie same cudowności. Żal że tylko 56 m2 i trzeba sie ograniczać. Ale może kiedyś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geoewka 06.11.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ew-ka , wrzucasz bardzo wysmakowane rzeczy....generalnie mój styl....baaardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 06.11.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Myślę, że nadszedł czas aby odświeżyć temat Jesteś pewna, że się nie spóźniłaś. Odpowiedni czas był już 1 listopada po powrocie z cmentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.11.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Trzeba juś się przygotowywać do ubierania domków w ozdoby świateczne A moze macie pomysly jak przyozdobić dom na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 w moim ulubionym sklepie z popierdółkami juz w październiku stały mikołaje i aniołki myśle ,że to troszke za szybko ale .....chyba to rynek wymusza takie terminy.Dzisiaj tam weszłam i oszalałam .....cuda -panie-cuda świąteczne niestety niczego nie kupiłam -a kusiło mnie okrutnie ale moj nieduży rozumek przemowił stanowczym tonem NIE KUPUJ ...i nie kupiłam ... Były np ...zazdroski ( szlachetna gruba bawełna ) w pięknym zielonym kolorze z wyhaftowanym czerwonym reniferkiem -haft krzyżykowy( 18zł) ,do tego ściereczki w kolorach zielonym i czerwonym ,fartuszki( 18 zł) ,łapki i obrusiki do kpl.... wszystko to samo mozna kupic w czerwieni z zielonymi dodatkami -piekny skandynawski styl Cudowne białe lampiony ,przesliczne obrusy ...o dekoracjach choinkowych nawet nie wspomnę czas juz zastanowic sie jak udekorowac domek ...bo czasu coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ja nabyłam droga kupna mikołaja na drabinie na elewację. WIem, wieje tandetą ale co tam, niech się wspina Dzieciaki go uwielbiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 13.11.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 W zeszłym roku miałam okazję przejechać samochodem przez małe niemieckie miasteczko, które zostało oblężone przez takowe Mikołaje - niektóre właziły przez okna, inne przez kominy, a jeszcze inne wdrapywały się po rynnach Moje dziecko pierwszy raz nie marudziło w aucie Buzia otwarta ze zdumienia lub zachwytu. Kocham te tandetne Mikołaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 13.11.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ja też w nowym domu bede miec tandetne mikołaje i świecące renifery w ogrodzie A co ?jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superiwona 13.11.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ja mam kompletnego bzika na punkcie swiat i dekoracji swiatecznych, co prawda nie bede miala mikolaja na drabinie i swiecacych reniferow, ale na 100% lampki -gwiazki z ikea wieszane w oknie, swiecznik adwentowy i szopke z piernika, choinke z 10 sznurami lampek, gwiazdy betlejemmskie w kazdym rogu domu, udekorowany kominek, serwetki w gwiazdki , sweter z reniferem- czerwonym, prezenty pod choinka, a na zewnatrz zywe swierki z lampkami, dekoracje drzwi zew. chyba tyle aha oczywiscie jak do swiat zdazymy wyszykowac nasz nowy domek ale juz zycze WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.11.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 kupiłam czerwony fartuszek w haftowane zielone choinki i..... ściereczki a w Nanu Nana ...takie figurki http://images44.fotosik.pl/30/168fe3651f4ed781m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 14.11.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ja nabyłam droga kupna mikołaja na drabinie na elewację. WIem, wieje tandetą Tylko z bliska Sąsiedzi mają, super wygląda. Jeszcze mają bałwana dmuchanego, też fajny. Moje dziecko zawsze wgapia sie w te dekoracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 kurcze, miałam tego mikołaja na drabinie za tandetę, ale jak dzieci patrzą z otwartą buźką...hmmm...chyba jutro pojadę z córką do Obi i zobaczę jak szeroko otworzy buzię Nie mogę się już doczekać strojenia chałupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 06.12.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Może odświeżymy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.12.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Mam pytanie jak zawiesic stroik na drzwiach wejsciowych aby nie wiercic w nich dziury. Mam glowe renifera na drzwi wejsciowe, jak ktos podejdzie do drzwi to renifer zaczyna spiewac kolede, rusza oczami i uszami, niestety nie wiem jak go powiesic, wiec od kilku dni stoi wewnatrz podczas swiat na komodzie. Dodam, ze nie mam na drzwiach ani numeru domu ani tabliczki z nazwiskiem tylko szybke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 06.12.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Mam pytanie jak zawiesic stroik na drzwiach wejsciowych aby nie wiercic w nich dziury. Mam glowe renifera na drzwi wejsciowe, jak ktos podejdzie do drzwi to renifer zaczyna spiewac kolede, rusza oczami i uszami, niestety nie wiem jak go powiesic, wiec od kilku dni stoi wewnatrz podczas swiat na komodzie. Dodam, ze nie mam na drzwiach ani numeru domu ani tabliczki z nazwiskiem tylko szybke. taśma samoprzylepna dwustronna (taka do listew samochodowych) może nie utrzymać. A da się w otworze na szybke zaklinowac poziomo listewki? I do niej przymocować (ale tak, żeby ja zasłonić)? Ewentualnie przybić mocną wstążkę do skrzydła drzwi od góry (do tej fórnej krawędzi). Otworek, który pozostanie i tak bedzie niewidoczny, a na ładnej, satynowej wstązce może wisieć renifer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.12.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 może sie przyda http://www.abcgospodyni.pl/bozenarodzenie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.12.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Uwielbiam stroić domek na święta, uzbierałam przez parę lat klika drobiazgów ..... ponieważ jest ich parę - zapraszam na moją stronę dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts