Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BO?ONARODZENIOWE inspiracje NASZE TRADYCJE stroiki , choinki

osowa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 436
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Elfir masz super pomysły na dekoracje :) makarony malowane na złoto, czarno i srebrno widziałam w wersji korali, kiedyś u mojej koleżanki. super efekt, bardzo są dekoracyjne. ja chciałam się pokusić o zrobienie świątecznych aniołów, podobnych do tych anioły z masy.jpg (wyszperane w sieci). a do tego chciałam też kupić świece LEDowe, bo będą u mnie w domu małe dzieci i nie chcę ryzykować z tymi tradycyjnymi. niestety nie wiem gdzie takie kupić :/

Elfir masz super pomysły na dekoracje :) makarony malowane na złoto, czarno i srebrno widziałam w wersji korali, kiedyś u mojej koleżanki. super efekt, bardzo są dekoracyjne. ja chciałam się pokusić o zrobienie świątecznych aniołów, podobnych do tych [ATTACH=CONFIG]155383[/ATTACH] (wyszperane w sieci). a do tego chciałam też kupić świece LEDowe, bo będą u mnie w domu małe dzieci i nie chcę ryzykować z tymi tradycyjnymi. niestety nie wiem gdzie takie kupić :/

hej! ja takie świece widziałam w sklepie internetowym bottonex.com mają duży wybór, róże świece, nawet pływające, myślę, że coś sobie wybierzesz.

hej! ja takie świece widziałam w sklepie internetowym bottonex.com mają duży wybór, róże świece, nawet pływające, myślę, że coś sobie wybierzesz.

o super! wlasnie o takie mi chodzilo! w tej sie zakochalam. jest cudna swiecaled.jpg ciekawa jestem, jak swiatlo tej swiecy sie prezentujr we wnetrzu

o super! wlasnie o takie mi chodzilo! w tej sie zakochalam. jest cudna [ATTACH=CONFIG]156648[/ATTACH] ciekawa jestem, jak swiatlo tej swiecy sie prezentujr we wnetrzu

Cieszę się, że mogłam pomóc :) ja bardzo lubię jej światło i jak dla mnie to wcale nie różni się od zwykłej świecy.