agata1990 25.03.2020 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Planuję zakup mieszkania. Na tym etapie mogę jeszcze dużo pozmieniać dlatego chciałabym poznać inne pomysły na aranżację tego metrażu. Myślę o połączeniu salonu z pokojem na dole ale jednocześnie chciałabym wydzielić gdzieś miejsce do pracy. Na początku chciałam zostawić oddzielny gabinet ale salon z aneksem na niespełna 18 m2 to niemałe wyzwanie. Mimo to opracowałam dwa projekty w tym układzie, jutro pomyślę o planie gdzie połączę tą przestrzeń. Może ktoś ma jakieś pomysły ? Będę wdzięczna za każdy pomysł i inne spojrzenie na sprawę pozdrawiam, Agata Wrzucam zdjęcie planu od dewelopera i w załącznikach moje pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.03.2020 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 (edytowane) przede wszystkim warto przy wejściu zrobić szafy na kurtki, buty. Poza tym można zagospodarować miejsce pod schodami na mopa, odkurzacz. Biuro wydzielić z pokoju za pomocą przeszklonych ścianek Pralkę przenieś na piętro i umieść w szafie na korytarzu w pionowej zabudowie razem ze suszarką na pranie. Edytowane 25 Marca 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts