lexi4134 29.03.2020 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Witam. Mam ogromny problem ze ścianą domu. Ściana spuchła, a po jakimś czasie pustaki odpadły. Nie znam się w ogóle na tym. Mam pytanie jaki koszt mniej wiecej wyniesie mnie na naprawę tego i od czego zacząć? Pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.03.2020 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 od ekspertyzy technicznej. Czy to się nie zawali.Podejrzewam brak izolacji i zmurszenie cegły pod wpływem podsiąkającej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 29.03.2020 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Tu jest taka masakra ( wyrwa około 1x4m ) przez lata zaniedbania, że ciężko to będzie odratować, a koszty będą niemałe jeśli w ogóle się ktoś podejmie. Obstawiam, że większość powie 'zburzyć' . Dziw, że to jeszcze stoi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 31.03.2020 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 "Coś" od wewnątrz wypycha ścianę na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts