Kawalerka26m 29.03.2020 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Witam, jestem na etapie urządzania mojego własnego małego m. -kawalerka 26 m. Największy problem sprawia mi pomieszczenie, które będzie sypialnia, jadalnią, garderobą, salonem. W tym pokoju muszę zmieścić stół, dużą pojemną szafę (w innych pomieszczeniach nie będę miała niestety żadnego przechowywania), maszynę do szycia (60cmx50 cm) i łożko bądź rozkładana sofa (chociaż przyznam, ze wolałabym spać na łóżku niz na rozkaładanej sofie). Niestety nie mam pomysłu jak ustawić meble, żeby pomieszczenie było funcjonalne. Zamieszczam szkic kawalerki. Jeśli ktoś ma pomysł, prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.03.2020 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Zlikwidowanie wc da miejsce na szafę przy wejściu. Za to można powiększyć łazienkę. Stół składany, zawieszany na ścianie. Sofa albo tapczan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia_buka 02.04.2020 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) małe przestrzenie tez można ciekawie i sprytnie zaaranżować.[sPAM] W takim niewielkim metrażu najważniejsza jest wprowadzenie rozwiązań, które mają kilka opcji w jednej. Np. podesty w których znajduje się dodatkowe przechowywanie, przesuwne ścianki kryjące dodatkowe elementy takie jak łóżka, biurka albo nawet dwustronne szafy dzielące pomieszczenia. Należy unikać podwieszanych sufitów, dodatkowych ścianek działowych (zabierają cenne m2 za które słono płacimy ;p) - zdecydowanie lepiej wykonywać przegrody ażurowe aby wydzielić poszczególne strefy. Dwie łazienki wprowadzone przez dewelopera to totalna porażka;p Czasami nawet najbardziej szalone pomysły w takich przestrzeniach sprawdzając się najlepiej więc warto puścić wodze fantazji ! Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Elfir reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 08.04.2020 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Albo taka aranżacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts