losiewsky 30.03.2020 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć, Proszę o pomoc w aranżacji salonu z aneksem kuchennym. Chcę żeby w aneksie było dużo blatów roboczych, a w pokoju stół dla 4 osób, sofa, fotel i stolik kawowy. Deweloper proponował kuchnię w jednej linii, jednak myślę, że kształt L jest bardziej praktyczny. Próbowałem też w jakiś sposób odizolować część kuchenną od salonu i powstał pomysł dobudowania ścianki oraz wykorzystania ścianki ażurowej. Ścianę zaznaczyłem na czerwono na rzucie. Proszę o radę czy to ma w ogóle sens i ewentualnie o inne pomysły. Wiem, że powierzchnia jest niewielka, ale widziałem już na forum wiele świetnych rozwiązań więc bardzo na Was liczę http://siosp.cba.pl/rzutbard2.png http://siosp.cba.pl/bard1.png Pozdrawiam serdecznie, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obrzydliwy 31.03.2020 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Według mnie Twój projekt jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.03.2020 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 ja bym zmieniła wejście do pralni na dłuzsza ścianę - będzie ustawniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 08.04.2020 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Przy wejściu brakuje miejsca na szafę/wieszak (o ile wejście jest tam, gdzie się domyślamy . Zmiana usytuowania drzwi do pralni/kotłowni wg wskazówek Elfir oraz cofnięcie ściany tej w której aktualnie są drzwi, wygospodarowało by taką przestrzeń. Projekt kuchni jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
losiewsky 21.04.2020 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Dziękuję za odpowiedzi i sugestie dotyczące pralni. Na pewno pralnia będzie przerobiona. Ten konkretny plan nie jest idealny bo brakuje fragmentu przedpokoju, a pralnia w rzeczywistości jest mniejsza bo jest jeszcze pion z rurami koło kuchni. Tak czy siak wiem już co robić. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts