fabulous 06.04.2020 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Hej:) Ja szczęśliwie wykończyłam swoje mieszkanie, teraz pora na remont u mamy. Doradźcie proszę jak rozplanować szafki kuchenne tak, aby były najbardziej funkcjonalne (jak najwiecej miejsca do przechowywania). Ważne, żeby zlew nie był pod oknem (mama korzysta z ociekacza w szafce nad zlewem). Zależy nam tez na małym stoliku śniadaniowym i 3 krzesełkach w kuchni oraz na zmywarce 60cm. Niestety nie mam profesjonalnego rzutu kuchni, wiec pozwoliłam sobie ją narysować. Kuchnia od salonu oddzielona jest póki co wyspą 150cm. Będę wdzięczna za wszystkie porady <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.04.2020 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Zamiast jej półwyspy moze ustawić stolik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann_knast 22.04.2020 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Może coś jak tutaj: tylko ten zlew nie aż tak w kącie? Wtedy zmywarkę można zabudować w szafce pod oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 29.04.2020 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Aby zaproponować rozwiązanie potrzebujemy odpowiedzi na następujące pytania: Jaka jest wysokość parapetu? Czy pod oknem jest grzejnik? W którym miejscu usytuowane są piony? Jaka jest szerokość drzwi wejściowych? Czy kuchenka ma być elektryczna czy gazowa?Porady o tym jak w kilku krokach urządzić funkcjonalną kuchnię można znaleźć w artykule:https://www.sniezka.pl/poradniki/jak-dobrac-kolor/kuchenne-inspiracje-5-rozwiazan-dla-twojej-kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts