KotFyś 09.04.2020 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Witajcie. Mam pytanie odnośnie drewnianego słupa energetycznego, który stoi na mojej działce. Otóż w jego górnej części odstaje duży drewniany fragment, który moim zdaniem może stanowić niebezpiczeństwo dla osób przebywających w pobliżu. PGE stwierdziło, że słup jest w dobrym stanie i wszystko jest ok. Czy można ich w jakiś sposób zmusić do usunięcia/wymiany słupa? W załączeniu zdjęcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 09.04.2020 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Zgłosić na pogotowie energetyczne - z reguły miła Pani przyjmie zgłoszenie - należy dokładnie podać lokalizację i stanowczo stwierdzić, że sytuacja zagraża życiu i zdrowiu(co wg Ciebie jest zgodne z stanem rzeczywistym) Zapamiętać nr zgłoszenia - gdy w ciągu 24 h nikt się nie pojawi zadzwonić raz jeszcze i zapytać o zgłoszenie...pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 11.04.2020 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 I tak dzwonić kilkanaście razy bo nikt nie przyjedzie. Przerabiałem kilkukrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 11.04.2020 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Jeśli trzy telefony nie pomogą, to zawiadomienie do prokuratury i kopia do ZE. W dniu w którym dostaną pismo + 1 dzień, masz ekipę pogotowia na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotFyś 15.04.2020 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts