MajsterPL 10.04.2020 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Witam Państwa serdecznie Siostra moja wraz z mężem i 3 letnim synkiem kupiła mieszkanie deweloperskie. Poprosiła mnie jako starszego brata żebym jej pomógł w samym układzie mieszkania. Szwagier wymagań co do mieszkania nie ma, jedynie żeby była wanna, reszta pozostaje na głowie mojej siostry. Niżej orginalny rzut od dewelopera, A Obok moja propozycja Siostra chce zburzyć ścianę pokoju żeby zwiększyć salon, osobny kibel nie jest jej potrzebny. Czy moja propozycja jest ok, czy można coś jeszcze ulepszyć ? https://iv.pl/image/Gt5UJIp Lepszej jakości zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.04.2020 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 w twojej propozycji sedes niestety jest na wprost wejścia do lazienki. mozna powiekszyć garderobę w sypialni i bardziej otworzyć wnetrze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 30.04.2020 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Bardzo dobra propozycja. Dzięki zmianom powstaje przestronna, funkcjonalna przestrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts