Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szumi?ce grzejniki Kermi

KasiaS

Recommended Posts

kolego daru wrażliwy na słówka nie jestem - gdyby tak bylo - nie pisałbym na forum muratora...

owszem zgadza się tak to już jest ze jeden ma dobrze a drugi źle - podobnie jest z ludźmi - jeden jest głupi drugi mądry - jeden wychowany na człowieka a drugi na świnię....

ale takie jest tzw. "C'est la vie" ;)

--

jeżeli na siłę szukasz okazji do kłótni - gratuluję pomysłu - kłótnia na forum muratora nie jest nowym problemem - jest tu wiele takich osób szukających okazji do zwady i "wykazania się" - tylko zwykle kończy się to znużeniem czytelników...aha uwagi w stylu "...masz spier... instalację a moja jest OK" na pewno pozwolą ci uzyskać informacji których będziesz (być może kiedyś) potrzebował

-----

sfrustrowany także nie jestem - razcej znużony tym że osoby które czasami się logują traktuja FM jak czat na dzikich pokojach...

---

owszem - do szumów można się przyzwyczaić

----

dziękuję za uznanie w sprawie "typingu"....

---------------------

pozdrawiam

Zauważyłem ze jesteś typowym pieniaczem na tej grupie - dalszą dyskusje z tobą uważam za bezsensowną - zaczołeś od krytyki wypowiedzi wszystkich i wszystkiego i masz jeszcze z tego powodu pretensje ze ktoś raczy Jasnie Pana upomnieć.

Gratuluję samooceny i kultury.

Ps. Nie oczekuje odpowiedzi, zostaw sobie dla innych lub wogole zamilknij jeśli masz nadal zamiar wypowiadać sie w tym tonie.

• Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zauważyłem ze jesteś typowym pieniaczem na tej grupie - dalszą dyskusje z tobą uważam za bezsensowną - zaczołeś od krytyki wypowiedzi wszystkich i wszystkiego i masz jeszcze z tego powodu pretensje ze ktoś raczy Jasnie Pana upomnieć.

Gratuluję samooceny i kultury.

Ps. Nie oczekuje odpowiedzi, zostaw sobie dla innych lub wogole zamilknij jeśli masz nadal zamiar wypowiadać sie w tym tonie.

:D:D:D:D:D:D:D:D

-----------------------

pretensji nie mam do nikogo nawet do ciebie daru bo to nie miejsce na to...

---

jeśli cię denerwuje mj ton - to po prostu nie czytaj...

ale to twoja sprawa...

---

"...wogóle zamilknij jeśli masz nadal zamiar wypowiadać sie w tym tonie....."???????? czytasz to co piszesz? jeśli nie to zacznij - od razu humor ci się poprawi.....

SPOKÓJ PANOWIE :evil: !!!

to nie sala Sejmu RP!

mib jesteśmy spokojni - przynajmniej ja

aha skąd się znamy? zdradzisz tajemnice???? mozesz na privie

----

pozdro

tajemnic nie zdradzam nawet pod przymusem :D

świat jest mały snowdwarf, choć sięga dalej niż ul. zygmunta starego :wink:

• 10 years później...
  • 2 weeks później...
jak to syczą? wydawało mi się, z opinii które widze, że Kermi oferuje naprawdę grzejniki wysokiej jakości, nigdzie na żadnym forum, nie widziałem takiego przypadku (a teraz się mocno interesuje przez budowę domu) :)

Często słyszę, ze te grzejniki syczą i szumią, lepiej nie ryzykować.