Daru 10.11.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 kolego daru wrażliwy na słówka nie jestem - gdyby tak bylo - nie pisałbym na forum muratora... owszem zgadza się tak to już jest ze jeden ma dobrze a drugi źle - podobnie jest z ludźmi - jeden jest głupi drugi mądry - jeden wychowany na człowieka a drugi na świnię.... ale takie jest tzw. "C'est la vie" -- jeżeli na siłę szukasz okazji do kłótni - gratuluję pomysłu - kłótnia na forum muratora nie jest nowym problemem - jest tu wiele takich osób szukających okazji do zwady i "wykazania się" - tylko zwykle kończy się to znużeniem czytelników...aha uwagi w stylu "...masz spier... instalację a moja jest OK" na pewno pozwolą ci uzyskać informacji których będziesz (być może kiedyś) potrzebował ----- sfrustrowany także nie jestem - razcej znużony tym że osoby które czasami się logują traktuja FM jak czat na dzikich pokojach... --- owszem - do szumów można się przyzwyczaić ---- dziękuję za uznanie w sprawie "typingu".... --------------------- pozdrawiam Zauważyłem ze jesteś typowym pieniaczem na tej grupie - dalszą dyskusje z tobą uważam za bezsensowną - zaczołeś od krytyki wypowiedzi wszystkich i wszystkiego i masz jeszcze z tego powodu pretensje ze ktoś raczy Jasnie Pana upomnieć. Gratuluję samooceny i kultury. Ps. Nie oczekuje odpowiedzi, zostaw sobie dla innych lub wogole zamilknij jeśli masz nadal zamiar wypowiadać sie w tym tonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 10.11.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Zauważyłem ze jesteś typowym pieniaczem na tej grupie - dalszą dyskusje z tobą uważam za bezsensowną - zaczołeś od krytyki wypowiedzi wszystkich i wszystkiego i masz jeszcze z tego powodu pretensje ze ktoś raczy Jasnie Pana upomnieć. Gratuluję samooceny i kultury. Ps. Nie oczekuje odpowiedzi, zostaw sobie dla innych lub wogole zamilknij jeśli masz nadal zamiar wypowiadać sie w tym tonie. :D:D:D:D:D:D:D ----------------------- pretensji nie mam do nikogo nawet do ciebie daru bo to nie miejsce na to... --- jeśli cię denerwuje mj ton - to po prostu nie czytaj... ale to twoja sprawa... --- "...wogóle zamilknij jeśli masz nadal zamiar wypowiadać sie w tym tonie....."???????? czytasz to co piszesz? jeśli nie to zacznij - od razu humor ci się poprawi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mib 10.11.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 SPOKÓJ PANOWIE !!! to nie sala Sejmu RP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 10.11.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 SPOKÓJ PANOWIE !!! to nie sala Sejmu RP! mib jesteśmy spokojni - przynajmniej ja aha skąd się znamy? zdradzisz tajemnice???? mozesz na privie ---- pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mib 10.11.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 SPOKÓJ PANOWIE !!! to nie sala Sejmu RP! mib jesteśmy spokojni - przynajmniej ja aha skąd się znamy? zdradzisz tajemnice???? mozesz na privie ---- pozdro tajemnic nie zdradzam nawet pod przymusem świat jest mały snowdwarf, choć sięga dalej niż ul. zygmunta starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 10.11.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 tajemnic nie zdradzam nawet pod przymusem świat jest mały snowdwarf, choć sięga dalej niż ul. zygmunta starego ----------------------------- chyba jadnak swiat jest na dosyć duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickow69 13.12.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 wracajac do tematu wydaje mi sie ze jest mala szansa na syczace grzejniki Kermi, ja posiadam i nigdy nic dziwnego sie nie dzialo, jak masz problem zglos do producenta na pewno pomoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robek69 13.12.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 ja mam grzejniki ozdobne kermi 3 szt. raz jak mi się uszkodził i zgłosiłem to dostałem zupełnie nowy od producenta, także dla mnie są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickow69 19.12.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 wow to super, widac ze kermi to firma ktora realizuje odpowiedzialna polityke pro - konsumencka ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robek69 19.12.2014 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 tak to bylo mega! takze kupili moje serce na cale zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 20.12.2014 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 odgrzać wątek sprzed 10 lat żeby wcisnąć reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 20.12.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Przynajmniej wiemy, że syczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur45tt 29.12.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 jak to syczą? wydawało mi się, z opinii które widze, że Kermi oferuje naprawdę grzejniki wysokiej jakości, nigdzie na żadnym forum, nie widziałem takiego przypadku (a teraz się mocno interesuje przez budowę domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robek69 29.12.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 wiadomo ze grzejniki nie szumia, a grzejni,i kermi sa na prawde dobrej jakosci, ja mam i nic nie szumi, wiec moze zla intalacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 29.12.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 piękna reklama w kilku wątkach- mógłbyś się postarać bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 29.12.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 jak to syczą? wydawało mi się, z opinii które widze, że Kermi oferuje naprawdę grzejniki wysokiej jakości, nigdzie na żadnym forum, nie widziałem takiego przypadku (a teraz się mocno interesuje przez budowę domu) Często słyszę, ze te grzejniki syczą i szumią, lepiej nie ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dębowy 29.12.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 (edytowane) .....I słabo grzeją ...tak słyszałem we wsi Edytowane 29 Grudnia 2014 przez dębowy dopisek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 30.12.2014 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 a ja słyszałem u cioci Krysi na imieninach że po zamontowaniu energooszczędnych grzejników węgiel z kotła się wysypuje, i licznik prądu i gazu się cofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 30.12.2014 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 cofie a nie cofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts