galik1987 11.04.2020 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam. Chodzi o prawą wiekszą łazienkę. Mam problem z nią ponieważ chciałbym ją odrobinkę powiększyć bo jest ciasna. Chciałbym tez w niej zrobic kabine z odplywem liniowym. A najgorsze to kawałek ściany nośnej która nie jest na lico z ortą od strony łazienki. Szukam pomysłu jak to pozmieniac. Drzwi mogą być z innej strony. A ta mała (lewa)będzie przerobiona na garderobe do sypialni. Podsunie ktoś jakąś opcję? Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez galik1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galik1987 13.04.2020 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Serio żadnych pomysłów na to żeby nie było uskoku w łazience tam gdzie są drzwi. Jedna ściana ma 24 a druga 10. Od wewnątrz wychodzi jakiś głupi narożnik. Ja nie mogę nic wymyśleć żeby to wszystko poukładać w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.04.2020 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 cofnij ściankę po drugiej stronie drzwi to nie będzie uskoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galik1987 14.04.2020 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Łazienka wtedy się zmniejszy a uskok powstanie na korytarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2020 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to pogrub ścianę działową.Co mamy doradzić? Wyburzenie sciany nosnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galik1987 14.04.2020 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Gdybym wiedział jak to rozwiązać to bym się nie pytał fachowców którzy na codzień się tym zajmują. Myślałem że takie osoby jak widzą problem to odrazu umieją sobie to przed oczyma wyobrazić co gdzie trzeba przesunąć nie szukam zaczepek tylko grzecznie poprosiłem o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2020 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 bo mam wrażenie, ze twój problem jest w stylu: "kupiłem malucha, co zrobić by wyglądał jak mercedes" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galik1987 14.04.2020 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 To tylko Twoje wrażenie. Jak sie placi wiele tys za m2 to oczywiste jest ze nikt nie bedzie pogrubial scian zeby stracic metraz.Gdybym chciał pogubić ścianę albo zmniejszyć łazienkę to bym nie zadawał takiego pytania. Jesteś architektem? Projektujesz wnetrza? Wątpię dlatego takie rady i docinki zachowaj dla siebie. Post jest do osób mających o tym pojecie, jedna ścianka tu a druga tam żeby to miało ręce i nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galik1987 18.04.2020 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 A jest ktoś w stanie posunąć pomysł na inny układ scian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 30.04.2020 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 W czym przeszkadza brak licowania ścian? Czy to jest problem estetyczny? Czy prysznic miałby zastąpić wannę? „Powiększenie” łazienki miało by się odbyć poprzez zamianę wanny na prysznic czy dopuszcza Pan zmianę układu ścian (i np. zmniejszenie kuchni?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts