ToJestMojDomek 18.04.2020 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Dzień dobry, jestem na etapie wyboru projektu, wstępnie jestem nastawiony na Jaskółka WM11a. Jednakże w projekcie tym chciałbym przenieść kotłownię w miejsce zaznaczone tak jak na dołączonej grafice. Zmiana ta jest motywowana planowanym źródłem ogrzewania eko-groszek lub pellet. Czy od strony projektowo-architektonicznej taka zmiana jest bezproblemowa? Czy też zmiana wyklucza wybór tego projektu? Pozdrawiam, Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.04.2020 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 ściany trzeba doprojektować (razem z fundamentem i stropem) oraz komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 21.04.2021 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 planowanym źródłem ogrzewania eko-groszek lub pellet. Co trzeba mieć w głowie, żeby w 2021 roku, dom za 3/4 miliona, napędzać węglem czy sprasowanymi śmieciami drewnopochodnymi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts