Natalia932008 21.04.2020 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Witam,Mam problem z "ciałem obcyn" w oknie na pozycji uchylonej. Syn podczas wczorajszej zabawy na podwórku przyniósł do domu kamyki i dzisiaj przy chwili nieuwagi wpadł na pomysł że wrzuci je w dziurę okna oczywiście kamień a może dwa nie jestem pewna wpadły w dol, okno jest na uchyleniu gornym, standardowo czuć opór przy próbie przekręcenia klamki ani zamknąć ani otworzyć na pół, jest to okno balkonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia932008 21.04.2020 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Czy jest możliwość otworzenia tego okna jakkolwiek samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.04.2020 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Raczej nie. Wszystkie próby które sobie wyobrażam raczej przerastają możliwości zwykłego użytkownika.. Trzeba poszukać przyczyny blokady i ją usunąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.04.2020 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Lusterko na drucie, wyczaić gdzie jest "ciało obce" a drugim drucikiem kombinować zsunąć do narożnika lub petlą wyciągnąć jeśli duży. Małolat jak pośpi trzy dni na podłodze, to może zajarzy że sa mądrzejsze zabawy od rzucania kamykami z okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 22.04.2020 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Jeżeli wrzucił kamyki czy cokolwiek w "dziurkę" na okuciu i je zablokował to przy próbie ruchu klamką tenże kamyk blokuje przesuw.Jeżeli kamyka nie widzimy to trudno go wydłubać jakimś drucikiem, więc należy wezwać zaufanego fachowca od regulacji, który zdemontuje okucie i rozwiąże problem, zanim pęknie zasuwnica.Zaufany, tzn. nie najtańszy czy pierwszy lepszy z ogłoszenia...chyba, że nie ma innego wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts