Bartek666 26.04.2020 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Witam! Jak w temacie.. jestem praktycznie zdecydowany w całym domu zrobić wylewkę anhydrytową, natomiast nie wiem czy taka wylewka jest dobrym pomysłem w garażu i łazience.. wilgoć, wytrzymałość itp, czy mógłby się ktoś wypowiedzieć obeznany w temacie ? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 26.04.2020 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Nie jest najlepszym pomysłem. Co nie zmienia faktu, że ludzie tak robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Ogórek 26.04.2020 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Nie jest najlepszym pomysłem. Co nie zmienia faktu, że ludzie tak robią. Niby dlaczego nie jest? Ja tak mam i wszystko gra. Nie wyobrażam sobie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 26.04.2020 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Powinno się później stosować izolację hydroizolacyjną, w łazience to wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 26.04.2020 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Niby dlaczego nie jest? Ja tak mam i wszystko gra. Nie wyobrażam sobie inaczej. Ponieważ są to pomieszczenia mokre bez przerwy narażone na wodę, topniejący śnieg itp, a gips tego nie znosi. Oczywiście przy zastosowaniu bardzo szczelnego rozwiązania nad wylewką można się o to pokusić, ale jak dla mnie zbyt duże ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek666 26.04.2020 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Powinno się później stosować izolację hydroizolacyjną, w łazience to wiadomo. a czym konkretnie do zaizolować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 02.05.2020 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 a czym konkretnie do zaizolować? Uwaga. Artykuł zawiera lokowanie wielu produktów. https://www.lazienkowy.pl/4223-4-1819-hydroizolacja-lazienki--krok-po-kroku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts