mel92 04.05.2020 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Witam czy na zdjęciu powinna stać woda jak widać (blachodachówka jeszcze nie założona) czy złącza i końcówki membrany klei uszczelnia się na coś bo mój dekarz wkręca wkręty na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 04.05.2020 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Nie znam się na tym , ale widziałem już nie jeden dach przed pokryciem i na pewno nie stała tak nigdy woda, a folia była tak ułożona, aby woda swobodnie spływała po obróbce do rynny, czyli poza dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 09.05.2020 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 Masz źle wykonany okap, tworzą się zastoiny wody. W tych miejscach dojdzie do szybkiej degradacji folii i pojawią się przecieki na podbitce. W niedługim czasie dach będzie do remontu. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 09.05.2020 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 Witam czy na zdjęciu powinna stać woda jak widać (blachodachówka jeszcze nie założona) czy złącza i końcówki membrany klei uszczelnia się na coś bo mój dekarz wkręca wkręty na nie. Nie, nie powinna. Błąd szkolny - bardzo słabo świadczy o ekipie. Czy dobrze widzę, że obok wkrętów bezpośrednio wkręconych w membranę obok są dziury niczym nie zabezpieczone? Obejrzyj - pewnie jeszcze niejeden babol się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts