pawel3200 07.05.2020 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Witam. Mam na podwórku trawnik, który rośnie już długi czas. W jednym miejscu jest problem z trawą ponieważ po każdych opadach tworzy się tam błoto i oręż to brakuje kawałka zieleni. Dodam że przez to miejsce często przejeżdżam samochodem, lecz na pozostałych częściach trawnika nie ma tego problemu chociaż tam też przejeżdżam. Macie jakiś sposób aby wyeliminować to błoto? Myślałem żeby wyłożyć to warstwą darni, ziemię i piach próbowałem wysypywać, odleżała ok pół roku i po pierwszych opadach problem powrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.05.2020 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 nawierty jak do studni chłonnych, wypełnione żwirem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts