GrzegorzF1 11.05.2020 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Dzień dobry. Chcę położyć sobie na podwórku kostkę i mam spory dylemat. Chciałbym jaśniejsze kolory, ale boję się, że będą się zbytnio brudzić. Mam pomarańczowy dom z czerwonym dachem i piaskowe ogrodzenie. Myślałem o czerwonej kostce na podjazd i beżowej na plac przed domem. To dobry wybór, czy lepiej dać szarą lub grafitową, mimo że nie będzie pasować kolorystycznie do otoczenia? PS: Co sądzicie o kostce od Buszremu? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.05.2020 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 taka kolorystyka domu? Może najlepsza bylaby brazowa lub mokka i latte: https://kostkabrukowa.buszrem.pl/projects/roma-postarzana/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzF1 11.05.2020 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Tak, mam podobną kolorystykę. Zastanawiam się nad mokką i karmelem, ale trochę obawiam się, żeby nie było widać zabrudzeń. Ogólnie mam awersję do ciemnych kostek, chciałbym mieć jasno na podwórku... a jednocześnie nie mieć brudnego placu ☺ No i nie wiem też, czy kostki od Buszremu są ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.05.2020 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 jak ci kapnie na jasną kostke olej to ci sie odechce jasnego ścieżkę furtka drzwi z jasnej, podjazd z ciemnej. I nie czerwonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.05.2020 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 tutaj projekt u klienta z forum dwukolorowej kostki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzF1 11.05.2020 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Nawet ciekawie to wygląda. A co to za kostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.05.2020 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Zapytaj forumowicza Nayri - prowadzi dziennik budowy w dziale "dzienniki budowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts