tgrzebien 11.05.2020 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Witam,mam nietypowe pytanie. Czy jest jakiś sposób, żeby woda z kranu zewnętrznego ogrodowego (do tego którego podłącza się szlauch) leciała prostym strumieniem? Chodzi mi o to, że jak odkręcę kran delikatnie to woda leci na boki tworząc okrąg, zamiast lecieć prostym strumieniem. Prosty strumień zaczyna lecieć dopiero jak odkręcę kran na maksa. Czym to jest spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.05.2020 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 za dużym przekrojem wylotu kranu w stosunku do wydatku i ciśnienia wody.Nakreć złączkę do szybkozłączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tgrzebien 11.05.2020 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Może nie napisałem jasno, ale jest zamontowana końcówka do podłączenia do szybkozłączki ze szlauchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzar2 12.05.2020 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 to sobie kup szybkozłączkę od węża i opraw z 5cm kawałkiem weza uciętego i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tgrzebien 12.05.2020 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 No właśnie tak chyba zrobię. Będzie to nawet wygodniejsze bo będzie można bezpośrednio do wiadra czy opryskiwacza włożyć wąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts