JerzyB62 11.05.2020 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Mam pytanie do fachowców: otóż podczas dzisiejszego deszczu zauważyłem, że w garażu przecieka mi strop. Nad garażem mam balkon wyłożony płytkami (gres), na który wychodzi się z sypialni. Podczas deszczu po drzwiach wyjściowych na taras woda spływała i stamtąd którędyś znalazła sobie drogę głębiej, aż przedostała się do sufitu w garażu. Co mogę z tym zrobić? Czy uszczelnienie fug przy drzwiach tarasowych tzw "folią w płynie" będzie dobrym rozwiązaniem? Nie ukrywam, że trochę mnie ta sytuacja zmroziła, bo woda to najgorszy wróg domu.Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi.Ps: mój dom ma 3 lata i do tej pory niczego takiego nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.05.2020 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Mnie się wydaje, że czeka Cię coś gorszego - czyli remont całego pokrycia powierzchni tarasu nad garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 13.05.2020 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A wiesz w ogóle jakie masz warstwy na tym tarasie? Podaj dokładnie co tam było zrobione, wrzuć jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts