alegro661 12.05.2020 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Witam, nie zwróciłem uwagi i kupiłem i położyłem pod pierwszą warstwę bloczka papę wierzchniego krycia z icopala top sbs szybki profil PYE PV250 S5,2na osnowie z posypką grubości 5.2 mm, czy ta papa fizycznie sprawdzi się w tej funkcji bo teoretycznie wiem że powinna być inna, które też jest przeszło dwa razy droższa, czy zostawić temat i budować dalej czy może do tej papy kupić jeszcze folie 1mm dla pewności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 12.05.2020 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Przejdzie, nie zgnije. Działaj spokojnie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alegro661 12.05.2020 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Przejdzie, nie zgnije. Działaj spokojnie dalej. Ok świetnie a pod ściany działowe chciałbym kupić papę też icopala o takich samych oznaczeniach lecz 4mm i papa podkładowa lecz chyba chodzi o to że jest podkładowa do dachów a nie fundamentu czy taka będzie odpowiednia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 12.05.2020 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Tak, chodzi o to aby była na welonie szklanym. A np na chudziak lepsza na tekturze. To rada "starego budowlańca" dlatego z niej też skorzystałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alegro661 12.05.2020 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Tak, chodzi o to aby była na welonie szklanym. A np na chudziak lepsza na tekturze. To rada "starego budowlańca" dlatego z niej też skorzystałem. Bardzo dziękuję chcial bym wcisnąć gwiazdkę ale jej nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.05.2020 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 czy ta papa fizycznie sprawdzi się w tej funkcji bo teoretycznie wiem że powinna być inna, które też jest przeszło dwa razy droższa, czy zostawić temat i budować dalej czy może do tej papy kupić jeszcze folie 1mm dla pewności ? Ważne, żeby była na welonie poliestrowym (najbardziej elastycznym) i dała się zgrzać z papą na chudziaku. Tutaj rady producenta papy w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts