gajus21 13.05.2020 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Witam, Mam takie pytanie mianowicie mam na ścianie zamocowany dekoracyjny pasek zrobiony z takich listewek: https://www.tubadzin.pl/royal-place-white-2 Wygląda to mniej więcej tak: Tylko mam pytanie nie chciał bym niszczyć tej listwy a przy zabudowie ścianki prysznicowej będę zmuszony wyciąć pionowy otwór pod listwę mocującą ściankę. Wiąże się to z tym że ta płytka zamocowana ma dosyć dużą wypustkę. Czy można coś podłożyć (jakiś profil) tak żeby uniknąć konieczności niszczenia płytki? Wypustka ma około 2cm więc pełny profil stalowy / aluminiowy odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 13.05.2020 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Profil mocujący szybę do ściany ma 4cm szerokości, szyba jest około 2cm od ściany czyli jest w czym wycinać. To nie jest profil z popularnych marketów, nazwy nie pamietam, kabina walk in stawiana z 5 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts