shonya 14.05.2020 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Cześć! Nie wiem czy w dobrym dziale zamieszczam pytanie, dlatego proszę o wyrozumiałość i ew. podpowiedzi gdzie powinnam przenieść zapytanie. Moje mieszkanie składa się z dwóch poziomów - na drugim jest otwarte pomieszczenie - częściowo widoczne na załączonym zdjęciu. Chciałabym jednak je 'zamknąć', tylko nie mam pomysłu jak - postawienie po prostu ściany w miejscu balustrady wydaje się rozwiązaniem najprostszym, ale szukam jakichś alternatyw. Boję się, że idąc po schodach do góry będą się czuła na schodach nieco przytłoczona ścianami z każdej strony. Macie moze jakieś pomysły? Każdy chętnie rozważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.05.2020 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 szklana ściana, z zasłonami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shonya 15.05.2020 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 szklana ściana, z zasłonami: świetna propozycja! Bardzo Ci za nią dziękuję! niemniej inne równie chętnie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 09.06.2020 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Balustrada, gdyby ją pociągnąć do sufitu, mogłaby pełnić funkcję ażurowej ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts