Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Strajki w Warszawie

woan

Recommended Posts

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co Ty! Rzucali betonowymi kamieniami? Kto i w kogo? W Warszawie?

Gdzie w Polsce człowieku, te strajki u Nas jak pielgrzymki ,pośpiewają, pomachają w ryj zaliczą i sobota udana. To co pokazywali to nie było nawet w Europie

Edytowane przez woan

... . W/g mnie jest to sprytnie przemycony plan na coś. Na szczepienie?? raczej nie bo po co szczepić na siłę i mieć bunt ludzi jak można zaszczepić noworodka i nawet rodzice nie wiedzą co mu dali .Jak tyle lat czekali to poczekają i jeszcze z 30 lat. ,,Oni" lub ,,ktoś" wie co będzie gdy zrobi to lub to, rozpracowali nas, bo w sumie My jako rasa jesteśmy przewidywalni :). Jak będą chcieli buntu to to zrobią, ...

Mógłbyś sprecyzować, kto to "oni" lub "ktoś" nas rozpracował ( rozpracowuje), ?

Kto będzie chciał buntu ?

...

Nie wiem kto to ,,oni" lub ,,ktoś" użyłem ogółu bo po imieniu i nazwisku nikt mi się nie nasuwa tak abym mógł podać 100% odpowiedź

No ale jakiś "sprytnie przemycony plan" podejrzewasz. Masz ku temu jakieś podstawy zapewne.

Nie wiesz jeszcze kto to "oni lub ktoś" ale wiesz, że są cierpliwi.

Być może na temat nurtującego Cię problemu, odpowie Tobie kolega Bercik lub (bardziej naukowo) kolega Adam ?

No ale jakiś "sprytnie przemycony plan" podejrzewasz. Masz ku temu jakieś podstawy zapewne.

Być może na temat nurtującego Cię problemu, odpowie Tobie kolega Bercik lub (bardziej naukowo) kolega Adam ?

Nudzi się Tobie :D

Oczywiście ,że mam. Rozejrzyj się po ulicy i zobacz czy wszystko gra.

Drobna różnica między "pol-bruki poszły w ruch" a "rzucali na beton" (na bruk)

Znowu biadolisz.Poszedłeś za mną, napłakałeś Redakcji i na dodatek nie rozumiesz co się do ciebie pisze.Przecież nigdzie nie napisałem ,że rzucali betonowymi kostkami.Napisałem natomiast ,że w czasie strajku ,obezwładniając, rzucali delikwentów na betonowe kostki (fotki w załączeniu).Ćwicz dalej.:p

Czemu zaraz teorie spiskowe.Strajki mamy, choć to co się wyprawia u Nas to nie nazwałbym strajkiem,raczej przechód , pochód?. Dziś jakiś urywek w Tv pokazywali ze strajku tam się działo. Strzelanina i pol-bruki szły w ruch

Drobna różnica między "pol-bruki poszły w ruch" a "rzucali na beton" (na bruk)

Znowu biadolisz.Poszedłeś za mną, napłakałeś Redakcji i na dodatek nie rozumiesz co się do ciebie pisze.Przecież nigdzie nie napisałem ,że rzucali betonowymi kostkami.Napisałem natomiast ,że w czasie strajku ,obezwładniając, rzucali delikwentów na betonowe kostki (fotki w załączeniu).Ćwicz dalej.:p

Ty nie pisałeś. woan tak napisał.

Nie pisz do mnie.

Nie "łaź" za mną. Znajdź inny cel życiowy.

Pilnuj archiwum w którym zbierasz dowody na ... (nie wiem po co i na co). :)

PS Nie powinni rzucać delikwentów na beton a delikwenci nie powinni rzucać brukiem. :)

Ty nie pisałeś. woan tak napisał.

Nie pisz do mnie.

Nie "łaź" za mną. Znajdź inny cel życiowy.

Pilnuj archiwum w którym zbierasz dowody na ... (nie wiem po co i na co). :)

PS Nie powinni rzucać delikwentów na beton a delikwenci nie powinni rzucać brukiem. :)

Nie napisał ,że w Warszawie oglądał i że poszły be-tonki w ruch i jakaś strzelanina. Znowu nadinterpretacja tego czego nie wiesz.:p

Jesteśmy na krawędzi globalnej transformacji . wszystko czego teraz potrzebujemy to odpowiedni wielki globalny kryzys ,a wtedy narody zaakceptują NOWY PORZĄDEK ŚWIATA

podpisał DAWID ROCKEFELLER

to nie moje słowa tylko autentyczny wpis w jego szmacianej książce , zadowolony ?

mamy ich więcej np Bill czy Georg , oni też zasłużeni ale co tam to przecież tacy jak ja to oszołomy a oni to cacy lalusie i o nasze dobro im chodzi przecież .

Jesteśmy na krawędzi globalnej transformacji . wszystko czego teraz potrzebujemy to odpowiedni wielki globalny kryzys ,a wtedy narody zaakceptują NOWY PORZĄDEK ŚWIATA

podpisał DAWID ROCKEFELLER

to nie moje słowa tylko autentyczny wpis w jego szmacianej książce , zadowolony ?

mamy ich więcej np Bill czy Georg , oni też zasłużeni ale co tam to przecież tacy jak ja to oszołomy a oni to cacy lalusie i o nasze dobro im chodzi przecież .

Bercik, drąż i zgłębiaj oraz sygnalizuj te wszystkie niegodziwości :)

Zacznij również budowę stosownego bunkra który zabezpieczy cię przed opryskami, promieniowaniem G5, i innymi depopulacyjnymi wynalazkami :) ... przydał by się również "kałach" ( domowej roboty plan i prototyp być może dostarczy tobie "fizyk akademicki"), którym obronisz się przed przymusowym szczepieniem "z chipem" :) ;)

Oczekuję na bieżąco najświeższych wiadomości :)

ps - zbadałeś już co stało się z 14-toma milionami skasowanych abonamentów telefonicznych a "Wuhan" (o których pisałeś wcześniej) ? :)

A murzynów nie biją ? pleciesz by pleć .

Przecież napisał ,że jest dla rozrywki na FM. Robi sobie podśmi....ki z forumowiczów i dobrze się bawi.Nie zaczepiaj Pawła.Z nim trzeba rzeczowo,konkretnie, kulturalnie i bez własnych pomysłów. Takie drobne podporządkowanie ludziom bardziej doświadczonym.;)

A murzynów nie biją ? pleciesz by pleć .

Jak nie, jak tak ... wszystko uknute przez "onych" od niepamiętnych czasów :)

ps - jakieś nowe wiadomości ze spiskowych frontów ?

Przecież napisał ,że jest dla rozrywki na FM. Robi sobie podśmi....ki z forumowiczów i dobrze się bawi.Nie zaczepiaj Pawła.Z nim trzeba rzeczowo,konkretnie, kulturalnie i bez własnych pomysłów. Takie drobne podporządkowanie ludziom bardziej doświadczonym.;)

Prawda: bawię się na tym forum wyśmienicie :)

Fałsz: nie wymagam od kogokolwiek "podporządkowania" a "własne pomysły" są mile widziane :)

Jak nie, jak tak ... wszystko uknute przez "onych" od niepamiętnych czasów :)

ps - jakieś nowe wiadomości ze spiskowych frontów ?

Prawda: bawię się na tym forum wyśmienicie :)

Fałsz: nie wymagam od kogokolwiek "podporządkowania" a "własne pomysły" są mile widziane :)

Paweł już wypowiadałeś się na temat Redakcji i jej podejścia do spraw ważnych - wypowiedzi merytorycznych.Może nie wymagasz ale w każdej Twojej wypowiedzi j/w na luzie z komicznymi podtekstami robisz w jajo innych ,którzy Ci nie dorównują intelektualnie i i doświadczeniem.Pajaców i inteligentnych inaczej masz gdzieś i bawisz się trochę ich emocjami. Wychodzi jak wychodzi.;)

Paweł już wypowiadałeś się na temat Redakcji i jej podejścia do spraw ważnych - wypowiedzi merytorycznych.Może nie wymagasz ale w każdej Twojej wypowiedzi j/w na luzie z komicznymi podtekstami robisz w jajo innych ,którzy Ci nie dorównują intelektualnie i i doświadczeniem.Pajaców i inteligentnych inaczej masz gdzieś i bawisz się trochę ich emocjami. Wychodzi jak wychodzi.;)

NS-ie, ależ ja nikogo "a jajo" nie robię :) (skąd te podejrzenia ?) ... czasami próbuję dostosować swą odpowiedź do poziomu intelelektualnego osobie której odpowiadam (tylko i wyłącznie w celu by odpowiedź mą zrozumiał) ;)

To, że bawię się na tym forum świetnie i wcale tego nie ukrywam jest powszechnie wiadomym :)