monikakoscielny 18.05.2020 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Dzień dobry. Mieszkam w Finlandii i zostaliśmy z mężem posiadaczami starego domu. Jest on drewniany z wierzchu na deskach są deski elewacyjne mdf a w środku na ścianach płyty pilśniowe (chyba, tak wyglądają). W salonie pod tapetą odkryliśmy siatkę (wygląda na jutową) i zastanawiam się czy pozostaje nam tylko położenie tapety albo paneli na tę ścianę? Czytałam, że w drewnianym domu nie ma wielkiego pola do popisu jeśli chodzi o ściany. Mi zależy na tym, żeby było biało i czysto (nie znoszę tapet). Czy ktoś wie może jak z tym się uporać? Z góry przepraszam jeśli zadałam pytanie na które już jest odpowiedź. Ale najzwyczajniej nie umiem znaleźć nigdzie takiego tematu. Pozdrawiam serdecznie, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.05.2020 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 może można zamocować płyty k-g? To specyficzne budownictwo, chyba lepiej szukać odpowiedzi na forach fińskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikakoscielny 19.05.2020 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 może można zamocować płyty k-g? To specyficzne budownictwo, chyba lepiej szukać odpowiedzi na forach fińskich. Dziękuję za odpowiedź. Pytałam znajomego który zna się na budowie i mówił, że tylko deski albo tapeta. Popytam jeszcze na fińskim forum. Pizdrawiam serdecznie, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts