luque23 19.05.2020 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 cześć, czy bloczek komórkowy ytong 600 5x20x60 spełni funkcję obrzeża trawnikowego ? Próbował ktoś tego szalonego pomysłu? Chcę oddzielić trawnik od rabaty pod murem. Ciekawy jestem ile sezonów wytrzyma takie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 19.05.2020 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Około dwa, trzy sezony wszystko zależy od zimy, Skąd wiem tyle wytrzymał stojąc sobie jeden obok drugiego oddzielając piasek od trawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.05.2020 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 miałam tymczasowo silikaty oddzielające wypieloną część, od tej jeszcze niezagospodarowanej. po 3 latach też zaczęły sie kruszyć co poniektóre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luque23 19.05.2020 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Dziękuję za odpowiedzi. Dopytam jeszcze czy zaobserwowaliście jakiś wpływ na rośliny obok? Szukałem informacji czy nie wpływają na glebę i nie podnoszą pH ale nie znalazłem potwierdzenia a mam borówkę niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 19.05.2020 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Na pewno na borówkę(która jest kopczykowana bądź trocinami, korą lub torfem) nie będzie miała negatywnego wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts