Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okno w ?azience

NatkaB

Recommended Posts

Klikniej Natka przy zdjęciu na właściwości - tam będzie adres.Firma anwis.

Zastanów się nad kupnem w tej firmie bo inne firmy mają materiały do produkcji np. żaluzji lepsze materiały. Inne elementy też w innych firmach są lepsze jakościowo.

mógłbyś mi polecić jakąś konkretną firmę? za parę dni będę musiała się zdecydować

Klikniej Natka przy zdjęciu na właściwości - tam będzie adres.Firma anwis.

Zastanów się nad kupnem w tej firmie bo inne firmy mają materiały do produkcji np. żaluzji lepsze materiały. Inne elementy też w innych firmach są lepsze jakościowo.

mógłbyś mi polecić jakąś konkretną firmę? za parę dni będę musiała się zdecydować

Ja robiłem żaluzje i rolety rzymskie w stanexie na Bartyckiej

• 5 years później...

Odświeżam temat.

W górnej łazience szykuje mi się duże okno 100x150 bardzo nisko nad podłogą, na dodatek od drogi. Czy takie naklejki na szybę poradzą sobie z dokładnym zasłonięciem wnętrza wieczorem przy zapalonym świelte? Nie chciałabym, żeby ktoś widział że akurat w tym momencie siedzę sobie na kibelku :-?

ja mam folię udającą witraż

ładnie to wygląda, ale nie da się odsłonić okna.

Przy zapalonym swietle zarys postaci widać, ale co ona robi, to już nie :lol: Jak bardzo duże okno na ulicę, to dałabym jednak zaslonkę i to z grubego materiału :lol: :lol:

Odświeżam temat.

W górnej łazience szykuje mi się duże okno 100x150 bardzo nisko nad podłogą, na dodatek od drogi. Czy takie naklejki na szybę poradzą sobie z dokładnym zasłonięciem wnętrza wieczorem przy zapalonym świelte? Nie chciałabym, żeby ktoś widział że akurat w tym momencie siedzę sobie na kibelku :-?

A można zapytać, jaką masz powierzchnię łazienki? Bo mi też się szykuje duże okno (120x150) i mam obawy czy nie będzie przez nie chłodno :roll:

Czy taka wewnętrzna roleta ociepliłaby nieco okno ?

*milek* łazienka ma 5 m2. Niestety w moim projekcie nie da się zmienić rozmiarów okna bo wizualnie brzydko by to wyglądało (to jedno z tych okien w lukarnie)

No właśnie mamy podobnie - obok jest pokój, więc oba okna powinny być takie same, żeby elewacja jakoś wyglądała. Nasza łazienka ma ok 10m2 po podłodze, ale i tak to okno mnie trochę martwi, bo jest od północy.

Zastanawiam się nad roletami, czy wewnętrzne (które jednocześnie osłonią i upiększą) sprawdzą się w kwestii docieplenia podobnie jak zewnętrzne? - proszę o podpowiedzi.