NatkaB 01.12.2004 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Klikniej Natka przy zdjęciu na właściwości - tam będzie adres.Firma anwis. Zastanów się nad kupnem w tej firmie bo inne firmy mają materiały do produkcji np. żaluzji lepsze materiały. Inne elementy też w innych firmach są lepsze jakościowo. mógłbyś mi polecić jakąś konkretną firmę? za parę dni będę musiała się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 06.12.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Klikniej Natka przy zdjęciu na właściwości - tam będzie adres.Firma anwis. Zastanów się nad kupnem w tej firmie bo inne firmy mają materiały do produkcji np. żaluzji lepsze materiały. Inne elementy też w innych firmach są lepsze jakościowo. mógłbyś mi polecić jakąś konkretną firmę? za parę dni będę musiała się zdecydować Ja robiłem żaluzje i rolety rzymskie w stanexie na Bartyckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kijanka9 27.02.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Odświeżam temat. W górnej łazience szykuje mi się duże okno 100x150 bardzo nisko nad podłogą, na dodatek od drogi. Czy takie naklejki na szybę poradzą sobie z dokładnym zasłonięciem wnętrza wieczorem przy zapalonym świelte? Nie chciałabym, żeby ktoś widział że akurat w tym momencie siedzę sobie na kibelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.02.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dałabym taka folię udająca szyby szronione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 28.02.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Tak jak pisze Elfir śmiało możesz kupić folie typu mrożone szkło i dowolnie okleić szybę. Przykładowo:http://www.foliedekoracyjne.pl/3801/3822.htmlhttp://www.invest-media.pl/folie-mrozone/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.02.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ja mam folię udającą witraż ładnie to wygląda, ale nie da się odsłonić okna. Przy zapalonym swietle zarys postaci widać, ale co ona robi, to już nie Jak bardzo duże okno na ulicę, to dałabym jednak zaslonkę i to z grubego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 01.03.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ja mam drzwi balkonowe w łazience. To dopiero prześwit Osobiście myśle o powieszeniu zaluzji drewnianej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 01.03.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Odświeżam temat. W górnej łazience szykuje mi się duże okno 100x150 bardzo nisko nad podłogą, na dodatek od drogi. Czy takie naklejki na szybę poradzą sobie z dokładnym zasłonięciem wnętrza wieczorem przy zapalonym świelte? Nie chciałabym, żeby ktoś widział że akurat w tym momencie siedzę sobie na kibelku A można zapytać, jaką masz powierzchnię łazienki? Bo mi też się szykuje duże okno (120x150) i mam obawy czy nie będzie przez nie chłodno Czy taka wewnętrzna roleta ociepliłaby nieco okno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kijanka9 03.03.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 *milek* łazienka ma 5 m2. Niestety w moim projekcie nie da się zmienić rozmiarów okna bo wizualnie brzydko by to wyglądało (to jedno z tych okien w lukarnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 03.03.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Ja mam matową szybę, ale zastanawiam się nad zasłonką. Teraz lazienka nie jest przytulna. Chcę zasłonkę przymocowac do okna tak, jak mocuje się zazdrostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 03.03.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 *milek* łazienka ma 5 m2. Niestety w moim projekcie nie da się zmienić rozmiarów okna bo wizualnie brzydko by to wyglądało (to jedno z tych okien w lukarnie) No właśnie mamy podobnie - obok jest pokój, więc oba okna powinny być takie same, żeby elewacja jakoś wyglądała. Nasza łazienka ma ok 10m2 po podłodze, ale i tak to okno mnie trochę martwi, bo jest od północy. Zastanawiam się nad roletami, czy wewnętrzne (które jednocześnie osłonią i upiększą) sprawdzą się w kwestii docieplenia podobnie jak zewnętrzne? - proszę o podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts