Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wymagania techniczne do projektu

krejca

Recommended Posts

Czy jest na sali jakiś grafik, który wie jak pod względem technicznym (rozdzielczość, format itd.) powinno się przygotowywać projekty do zadrukowywania papierowych toreb?

Z jakiegoś powodu drukarnie zajmujące się takimi rzeczami, takie jak https://drukarniatoreb.pl/torby-reklamowe-papierowe/torby-papierowe-z-nadrukiem/ nie udostępniają takich informacji. A mam poważne obawy, że jak się zgłoszę z zapytaniem ofertowym, to mi zaczną tak wydziwiać, że nie dam rady tego zrobić samodzielnie i niejako wymuszą na mnie dodatkową usługę. Tyle że wolałbym zająć się tym we własnym zakresie - ktoś będzie w stanie mi coś pomóc, podpowiedzieć?

Edytowane przez krejca

Podaj coś bliżej, mogę się podpytać. Aczkolwiek to wszystko zależy od ulubionych lub posiadanych programów Pana Drukarza. Zdarza się że opanował jeden program i za chińskiego boga nie kiwnie palcem w innym. Kiedyś rodzinie zamawiałem druk książki (nie do nabożeństwa! :no:) , to wiem że drukarnia miała zastrzeżenia zdaje się że do tekstu w Wordzie. Żądali w Corelu? Chyba chodziło o rozsypywanie się tekstu przy wstawianiu ilustracji. Coś z tych tematów.

Nie ma tematu. Drukarni już nie ma.

Edytowane przez Bertha
Nie ma ...