krejca 21.05.2020 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 (edytowane) Czy jest na sali jakiś grafik, który wie jak pod względem technicznym (rozdzielczość, format itd.) powinno się przygotowywać projekty do zadrukowywania papierowych toreb?Z jakiegoś powodu drukarnie zajmujące się takimi rzeczami, takie jak https://drukarniatoreb.pl/torby-reklamowe-papierowe/torby-papierowe-z-nadrukiem/ nie udostępniają takich informacji. A mam poważne obawy, że jak się zgłoszę z zapytaniem ofertowym, to mi zaczną tak wydziwiać, że nie dam rady tego zrobić samodzielnie i niejako wymuszą na mnie dodatkową usługę. Tyle że wolałbym zająć się tym we własnym zakresie - ktoś będzie w stanie mi coś pomóc, podpowiedzieć? Edytowane 25 Maja 2020 przez krejca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.05.2020 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 (edytowane) Podaj coś bliżej, mogę się podpytać. Aczkolwiek to wszystko zależy od ulubionych lub posiadanych programów Pana Drukarza. Zdarza się że opanował jeden program i za chińskiego boga nie kiwnie palcem w innym. Kiedyś rodzinie zamawiałem druk książki (nie do nabożeństwa! ) , to wiem że drukarnia miała zastrzeżenia zdaje się że do tekstu w Wordzie. Żądali w Corelu? Chyba chodziło o rozsypywanie się tekstu przy wstawianiu ilustracji. Coś z tych tematów. Nie ma tematu. Drukarni już nie ma. Edytowane 21 Maja 2020 przez Bertha Nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts