sebastian8 21.05.2020 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Witam. jestem nowy na forum i jeśli zły dział mojego zapytania to prozę o przeniesienie.Otóż planuję dobudować kuchnie do istniejącego domu na wsi. Wymiary pomieszczenia to szer. 4m, dł. 7m. Pomieszczenie będzie murowane. Ktoś mi powie jakie dokumenty muszę mieć i jakie koszty mogą być dobudowania tego pomieszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.05.2020 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Musisz mieć pozwolenie na budowę, aby go zdobyć potrzebny jest projekt, a do niego dodatkowo inwentaryzacja stanu istniejącego wraz z opinią konstruktora że budynek nadaje się do rozbudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastian8 21.05.2020 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Musisz mieć pozwolenie na budowę, aby go zdobyć potrzebny jest projekt, a do niego dodatkowo inwentaryzacja stanu istniejącego wraz z opinią konstruktora że budynek nadaje się do rozbudowy. Orientujesz się może jak to wygląda finansowa takie załatwienie dokumentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastian8 21.05.2020 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Musisz mieć pozwolenie na budowę, aby go zdobyć potrzebny jest projekt, a do niego dodatkowo inwentaryzacja stanu istniejącego wraz z opinią konstruktora że budynek nadaje się do rozbudowy. A jeśli zamiast kuchni zrobiłbym ganek to potrzebne są tez te same dokumentny czy jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.05.2020 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 do ganku do 35m2 starczy zgłoszenie - o ile to rzeczywiście jest ganek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts