Silesia_no 22.05.2020 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Witam forumowiczów. Jestem w trakcie remontu mieszkania z przydziału (familok, oficyna), mieszkanie bez łazienki którą tworzę. Konstrukcja w całości z g-k z trzech stron bo łazienka będzie wydzielona z kuchni. [ATTACH=CONFIG]444346[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]444347[/ATTACH] Mam możliwość przebić się przez ścianę i doprowadzić kanalizację w ścianie klatki do kibelka na pół piętrze, ale też mam w mieszkaniu pion fi75 i do tego myślę się wpiąć (będzie duuuużo prościej) Niestety podłoga to stare, w dobrym stanie dechy (oprócz miejsca przy pionie bo poprzednik wpiął rurke fi30 i oblepił to silikonem ) podłoga to stare deski plus płyta osb. Chcę do tego przytwierdzić stelaż kibelka. Doradzcie czym, jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.05.2020 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Fi 75 zapcha kupa chińczyka + papier taśmowy, choć oni produkują drobne bobki (dieta!), twoją produkcją zapchasz na pierwszym łuku. Nie idź tą drogą! O mocowaniu nie wypowiadam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 22.05.2020 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Fi 75 zapcha kupa chińczyka + papier taśmowy, choć oni produkują drobne bobki (dieta!), twoją produkcją zapchasz na pierwszym łuku. Nie idź tą drogą! O mocowaniu nie wypowiadam się. Do tak małych średnic rurek kanalizacyjnych są kibelki z mikserem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 23.05.2020 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Aaaaa jak z mikserem to nawet fi32. Hasło: zrobisz ją tam gdzie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts