madiuvis 27.05.2020 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Witam forumowiczów. Zastanawiam się nad kupnem mieszkania, martwi mnie jednak układ salonu i kuchni, zastanawiam się czy da się jakoś ustawić. Salon z aneksem 23,74m, a raczej kuchnia z kanapą, nie ma się co oszukiwać. Mieszkanie nie jest docelowe, na razie dla rodziny 2+1. Założenia - bardzo chciałabym mieć mały półwysep z blatem roboczym albo kształ L i blat roboczy pod oknem, piekarnik w słupku - byłoby świetnie, uwielbiam piec. Fajnie gdyby udało się wstawić stół na 6os 150/90 (na stałe po 3 krzesła z każdej strony) - lubię spotkania rodzinne, wiec nie chciałabym ciągle rozkładać stołu/przesuwać. Kanapa - dla 2/3 os. nie chcę narożnika, bo 3 osoby spokojnie nie siądą, ew. dodatkowo pufa w rogu na którą można wyłożyć nogi. TV - wykorzystywane tylko do netflixa, nie jest bardzo istotny, wolę pominąć na rzecz stołu. Nie mam problemów z małymi przestrzeniami, ważne swobodne przejście i tyle. Czy coś da się wymyślić? https://www.fotosik.pl/zdjecie/1dac1784a9220611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.05.2020 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Mozna tak: jak przyjda goście, stół się rozłozy, a kanapę przestawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiosennaRosa 27.05.2020 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Cześć, Moja propozycja w załączeniu. Sama mam uchwyt ramieniowy do TV i go polecam. Bedzie mozna też film obejrzeć zza stołu Pozdrawiam serdecznie Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 27.05.2020 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 30.06.2020 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 Może tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BB_KAMIL 10.07.2020 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 (edytowane) Generalnie możliwości jest wiele Ale poleciłbym Ci zlecenie tej aranżacji komuś, bo niestety nie należy do łatwych. Ja miałem taki nieustawny salon i ogarnęli mi go specjaliści z [sPAMER] Współpraca jest online więc załatwiłem wszystko od ręki i dzięki Bogu, że się na nich zdecydowałem, bo mam wszystko tak ustawione, że jest ładnie i praktycznie Edytowane 10 Lipca 2020 przez Elfir reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts