Qbus_ 30.05.2020 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Witam Na trawniki pojawiły mi się takie dziwne plamy, kolor tego wpada w lekko szarawo-srebrzysty. Mam nadzieje że dobrze widać to na zdjęciu. Nie mam pojęcia co może być przyczyną takiego wyglądu. Na pewni nie jest to efekt wydeptania, nie mam też zwierząt (pies, kot). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.05.2020 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 a w zbliżeniu co widąc? Jakieś strzępki plesni? Ile lat ma trawnik? Kiedy była robiona wertykulacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbus_ 30.05.2020 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 To jest 4 rok trawnika. Wertykulacja początek kwietnia była robiona.Nawożenie Yara Villa 2 tygodnie temu. W załączniku zbliżenie. Pleśni ja nie widzę, czy innych dziwnych rzeczy, jedynie wrażenie jakby była wysuszona bardzo, co może być dziwne, bo parę centymetrów dalej jest ładnie soczyście, a podlewanie takie samo, równe całego trawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.05.2020 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 czy trawa wychodzi z ziemi po pociągnieciu (obgryzione korzenie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbus_ 03.06.2020 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Nie, nic takiego się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.06.2020 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 czyli nie pędraki...Żadnej ekipy nie było, która mogła tam wylewać chemię z płukania wiader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbus_ 04.06.2020 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 No nie, nic takiego się nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 05.06.2020 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Czy ziemia jest równomierna całym terenie ? Tzn. czy nie jest tak, że ten pasek to bardziej piach niż ziemia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbus_ 05.06.2020 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 tak jest równo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.06.2020 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 u mojego klienta pojawiło się coś podobnego. I też nie wiem co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts