jdi 03.06.2020 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Cześć, Zastanawiam się nad termalicą lub solbetem. Termalica jest na pióro wpust, więc bez spoin pionowych,a solbet nie. Spotkałem się z różnymi głosami, że brak spoin pionowych może powodować przepływ powietrza przez te spoiny. Czy ktoś z forumowiczów spotkał się faktycznie z takim problemem osobiście przy pustakach P+W? Dom będzie docelowo izolowany 20cm styropianem, więc zakładam, że przy poprawnym jego klejeniu takich problemów nie powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 03.06.2020 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Przecież Solbet też jest na P-W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jdi 03.06.2020 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Przecież Solbet też jest na P-W. Ja mam ofertę na wersję bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts