AggaB92 04.06.2020 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Pomocy, to nasz salon z kuchnią (niecałe 23 m). Proszę o jakieś propozycje jak ustawić kuchnie, sofę, tv i stół z krzesłami. Marzy mi się też a'la wyspa/kawałek blatu z krzesłami barowymi. Ale nie wiem czy jest szansa zmieścić wszystko. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.06.2020 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Edytowane 4 Czerwca 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 04.06.2020 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Zwęziłam sypialnię a ścianę z drzwiami do salonu (najlepiej suwanymi) wyrównałam do komina. Tv na ściance kończącej półwysep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 30.06.2020 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 Może taki układ z ażurową ścianką, która symbolicznie i wizualnie podzieli przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts